گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ساخت بندر آمریکایی در غزه، رقص روی استخوان‌ها

روسیه اقدام آمریکا جهت ساخت بندر موقت در غزه را به مثابه «رقصیدن روی استخوان‌ها» در این منطقه جنگ‌زده توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 14
کد خبر: ۲۳۲۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، روسیه روز چهارشنبه اقدام آمریکا برای ساخت یک بندر موقت در نوار غزه جهت ارسال کمک‌های بشردوستانه را به مثابه «رقصیدن روی استخوان‌ها» توصیف کرد. ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در پاسخ به سوالی در مورد طرح ساخت بندر موقت از سوی آمریکا در سواحل غزه نظر خود را اینطور عنوان کرد: اینها روی استخوان‌ها می‌رقصند و مردم را مسخره‌ می‌کنند.

 

زیرا اکنون که غیرنظامیان هر روز در نوار غزه جان می‌دهند ما باید در مورد نجات آنها صحبت کنیم نه در مورد اجرای برخی از پروژه‌های واهی در آینده که در وهله اول نیاز به صلح دارند تا اجرایی شوند.وی با کنایه به مواضع اتخاذ شده از سوی آمریکا در قبال غزه نیز اینطور گفت: وقتی کشوری حتی نمی‌خواهد درمورد تهیه یک طرح برای برقراری یک آتش‌بس اقدامی کند، چگونه می‌توانیم به ابتکارات جدیدی برای ایجاد زیرساخت‌های غیرنظامی در جایی که موافق برقراری آتش‌بس نیستند، دست بزنیم.

 

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده است که قصد دارد تا یک بندر موقت در سواحل غزه برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به فلسطینی‌های تحت محاصره رژیم صهیونیستی که در گرسنگی و قحطی شدیدی به سر می‌برند،بسازد. این در حالی است که از ابتدای آغاز جنگ غزه تا به امروز، بیش از 31 هزار و 272 فلسطینی که اکثرا هم زنان و کودکان بودند در غزه به شهادت رسیده‌اند و بیش از 73 هزار و 24 نفر دیگر نیز در بحبوحه این کشتار جمعی و قحطی شدید زخمی و مجروح شده‌اند. با این حال بایدن هنوز هم نتوانسته رژیم صهیونیستی را برای موافقت با یک طرح آتش‌بس راضی کند.


به گفته وزارت بهداشت فلسطین، در نتیجه محاصره غزه از سوی رژیم صهیونیستی دست کم 27 نفر بر اثر سوتغذیه و کم‌آبی جان خود را از دست داده‌اند. ضمن اینکه اکنون 85 درصد از مردم این منطقه در قحطی شدید به سر می‌برند و 60 درصد از زیرساخت‌های این منطقه نیز به طور کامل تخریب شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر