سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

پایان نشست وزرای خارجه ایران و 1+4 در نیویورک/تأکید حاضران بر حفظ برجام

پایان نشست وزرای خارجه ایران و 1+4 در نیویورک/تأکید حاضران بر حفظ برجام وزیران امور خارجه کشورهای امضاکننده برجام در بیانیه پایانی نشست امروز خود در نیویورک باردیگر بر اجرای کامل و موثر برجام تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در یک نشست خبری بیانیه فوق را قرائت کرد: برجام کماکان بخش اصلی از ساختار جهانی عدم اشاعه است و دستاوردی مهم در دیپلماسی بین المللی است. آنان همچنین بر اهمیت اجرای کامل و موثر برجام به وسیله تمامی طرف ها تاکید کردند.

 

وزیران امور خارجه کشورهای یادشده در این بیانیه بر عزم و اراده خود مبنی بر تداوم تمامی تلاش ها برای حفظ برجام که به نفع همگان است تاکید کردند.

 

در این نشست که در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شد ؛ وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ۱+۴ (چین، فرانسه، آلمان، روسیه و بریتانیا) و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آخرین وضعیت اجرای برجام در پرتو تحولات اخیر را مورد بررسی قرار دادند.

 

این نشست، در چارچوب نشست های رسمی کمیسیون مشترک برجام نبوده و به همین سبب، جایگزینی برای نشست «کمیسیون مشترک برجام» در سطح وزیران که برگزاری آن در نشست های قبلی کمیسیون مورد توافق و تاکید قرار گرفته بود محسوب نمی شود.

 

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران ، این نشست را " خوب " ارزیابی کرده است .

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار