گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اعتراف تلویحی نتانیاهو به شکست در غزه

نتانیاهو در سخنان خود به نوعی اعتراف کرده است که جنگ در غزه تا کنون برای اسراییل دستاوردی نداشته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 18
کد خبر: ۲۳۳۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر درخواست‌های بین‌المللی برای پایان دادن به جنگ در غزه را به شدت رد کرد.

 

نتانیاهو در سخنان خود به نوعی به این مساله اشاره کرده که جنگ در غزه تا کنون برای اسرائیل دستاوردی نداشته و در واقع اسرائیل جنگ را در مرحله کنونی در غزه باخته است و از این رو برای جلوگیری از شکست ناگزیر به حمله به رفح است. در این ارتباط نتانیاهو ادعا کرده است که اگر از هم اکنون، پیش از دستیابی به اهدافمان به جنگ پایان بدهیم، این به معنای آن خواهد بود که اسرائیل در جنگ شکست خورده است.

 

به ادعای نتانیاهو، تا زمانی که اسرائیل به اهداف خود نرسیده باشد، تن به آتش بس نخواهد داد.

 

نتانیاهو همچنین تاکید کرد که تل آویو تسلیم فشارهای بین‌المللی نمی‌شود و از طرح ورود به رفح در جنوب غزه با هدف نابود کردن گروه حماس عقب نشینی نخواهد کرد. او در این ارتباط گفت: «خطاب به دوستانمان در جامعه بین‌المللی می‌گویم. آیا حافظه شما این‌قدر خراب است؟ آیا به این زودی ۷ اکتبر، بدترین کشتار یهودیان پس از هولوکاست را فراموش کرده‌اید؟ به جای اسرائیل به گروه حماس و حامیان آن فشار وارد کنید، چون آن‌ها تهدیدی علیه منطقه و تمام جهان هستند.»

 

روز گذشته نیز «موشه یعالون»، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در سخنانی تاکید کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم باقی ماندن در قدرت را بیشتر از مسائل دیگر ترجیح می‌دهد. وی افزود که مساله بازگرداندن اسرای صهیونیست اولویت نتانیاهو به شمار نمی‌رود.

 

یعالون اضافه کرد: تهدیدات مطرح شده مبنی بر حمله ارتش به رفح نیرنگ و فریب است. اگر نیاز به این کار داشتیم چرا تا الان انجام ندادیم و یگان‌های ذخیره را مرخص کردیم.

 

وی تاکید کرد: چاره‌ای جز برگزاری انتخابات در سریع‌ترین زمان ممکن و برون رفت از این بحران با حضور مسؤولین جدید نداریم.

 

یعالون گفت: در داخل کابینه برخی افراد خواهان قربانی کردن اسرا در برابر اشغال نوار غزه هستند.

 

همچنین روزنامه صهیونیستی معاریو در گزارشی اعلام کرد که بر اساس برآوردهای انجام‌شده در مورد مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در پی هشداری که گدعون ساعر به وی داده، گرفتار بحران و مخمصه شده است.

 

ساعر که عضو کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی است تهدید کرده اگر به عضویت کابینه جنگ این رژیم در نیاید از کابینه این رژیم خارج خواهد شد.

 

از سوی دیگر بتسییل اسموتریچ وزیر تندرو دارایی رژیم صهیونیستی نیز از احتمال بالای سرنگونی کابینه نتانیاهو به دلیل قانون خدمت نظامی یا پیوستن گدعون ساعر به کابینه خبر داد.

 

همچنین معاریو به نقل از یکی از وزیران صهیونیست نوشت: تشدید بحران داخلی کابینه ائتلافی به دلیل امیال و منافع اعضا می‌تواند این کابینه راستگرا را سرنگون کند.

 

علاوه بر این رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که ایتمار بن گویر وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی رفتارهای یوآف گالانت وزیر جنگ این رژیم را مورد هجمه قرار داده و در جلسه امروز کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که گالانت سیاستی مستقل را دنبال می‌کند.

 

این رسانه‌ها اعلام کردند که بن‌گویر در جریان این جلسه به نتانیاهو گفته که وی رئیس گالانت است و نباید او را به حال خود رها کند تا هر کاری را که می‌خواهد انجام بدهد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر