عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

شهادت عضو ارشد حماس در نوار غزه

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که یکی از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در نوار غزه را به شهادت رسانده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 18
کد خبر: ۲۳۳۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شهادت یکی از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در نوار غزه شد.

ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که در جریان حمله وحشیانه به مجتمع بیمارستانی شفا یکی از اعضای ارشد جنبش حماس در نوار غزه را به شهادت رسانده است.

بنا بر ادعای ارتش رژیم صهیونیستی در یورش وحشیانه نظامیان صهیونیست به مجتمع بیمارستانی شفا «فایق المبحوح» رییس عملیات بخش امنیت داخلی جنبش حماس در نوار غزه به شهادت رسیده است.

گفتنی است بامداد امروز ارتش رژیم صهیونیستی بیمارستان شفا در شهر غزه را هدف حمله‌های سنگین توپخانه‌ای و هوایی قرار داد. همزمان با این حمله‌ها، نظامیان ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی اقدام به شلیک گسترده به سمت این بیمارستان کرده و آن را به محاصره درآوردند.

منابع فلسطینی از شهادت و زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در حمله صهیونیست‌ها به بیمارستان شفا خبر دادند. به گفته این منابع، صد‌ها آواره، بیمار، خبرنگار و کادر پزشکی و درمانی در داخل این بیمارستان محاصره شدند.

خبرنگار شبکه العربی تاکید کرد که ارتش اشغالگر صهیونیستی بیمارستان شفا در شهر غزه را به طور کامل تحت کنترل خود گرفته و در جریان حمله به این بیمارستان یکی از نظامیان این رژیم هم زخمی شده است.

در همین حال، ارتش رژیم صهیونیستی از بازداشت ۸۰ فلسطینی در داخل بیمارستان شفا خبر داده است.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی بیان کرد که ارتش این رژیم پس از حمله گسترده به بیمارستان شفا نتوانسته به هیچیک از اسیران خود در داخل این بیمارستان دست یابد.

برخی منابع در داخل بیمارستان شفا گفتند ارتش صهیونیستی از بامداد امروز بیش از ۴۰ مرتبه این بیمارستان را بمباران کرده است. /مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده