سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

کرملین: رئیسی به پوتین تبریک گفت/ پیام متقابل نوروزی پوتین به ایرانیان

کرملین: رئیسی به پوتین تبریک گفت/ پیام متقابل نوروزی پوتین به ایرانیان سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه (کرملین) اعلام کرد: ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با همتای روس خود، انتخاب مجدد ولادیمیر پوتین به ریاست‌جمهوری روسیه را تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: ۲۳۳۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیمیتری پسکوف سه‌شنبه به خبرنگاران اعلام کرد: رئیس‌جمهوری روسیه روز سه‌شنبه به گفت‌وگوی تلفنی با همتایان خارجی خود که قصد دارند انتخاب مجدد وی به ریاست‌جمهوری را تبریک بگویند، ادامه خواهد داد، وی قبل از این، با رؤسای جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان گفتگو‌هایی داشت.

همچنین بنا بر بیانیه کاخ کرملین، رئیس‌جمهوری روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور ایران، فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آغاز نوروز را به مردم این کشور تبریک گفت.

در این بیانیه آمده است: ولادیمیر پوتین به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان و آغاز تعطیلات بهاری نوروز را به رهبری جمهوری اسلامی ایران تبریک و نیز به همه ملت ایران تبریک گفت.

بنا بر گزارش دفتر ریاست‌جمهوری روسیه، پوتین و رئیسی درباره همکاری‌های دوجانبه از جمله گسترش روابط تجاری-اقتصادی و پروژه‌های بزرگ سرمایه گذاری گفتگو کردند.

بر این اساس، روسای جمهور دو کشور با اشاره به وضعیت بحرانی منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل، نسبت به افزایش تعداد قربانیان ابراز نگرانی کردند.

پوتین در گفتگو با رئیس جمهور ایران خواستار ابلاغ بهترین آرزو‌ها به آیت الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران شد.
پوتین و رئیسی همچنین در مورد هماهنگی بیشتر اقدامات دو کشور در سازوکار‌های بین‌المللی چندجانبه از جمله در سازمان همکاری شانگ‌های و بریکس توافق کردند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار