شهادت یک شهروند در عملیات کور تروریستی در قصرقند سیستان و بلوچستان دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه دانشگاه تهران پزشکیان: دشمن بداند که با ترور، مملکت ما تسلیم نمی‌شود سعیدی: طرح خروج از NPT روی میز کمیسیون امنیت ملی قرار دارد پزشکیان: انتقال پایتخت از تهران انتخاب نیست، اجبار است آیت‌الله مکارم‌شیرازی: برخی از بانک‌ها موجب افزایش تورم و فشار بر مردم شده‌اند مشکلات مردم به ویژه در حوزه اقتصاد باید سریع حل شود وزیر دفاع: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند سپاه: تجاوز دوباره دشمن، پاسخی مرگبارتر از وعده‌های صادق خواهد داشت پزشکیان: کیفیت آموزش و روش‌های تدریس باید اصلاح شود لاریجانی: غرب نمی‌خواهد مذاکره واقعی کند / اسنپ‌بک مکانیسم خوبی نبود لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت/ وضعیت سوریه این‌طور نمی‌ماند موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT جزئیات سفر وزیر دفاع ایران به ترکیه سردار فضلی: برآورد ما نشان می‌دهد دشمن در حال حاضر شرایط آغاز یک جنگ بزرگ را ندارد

رئیس جمهور: دولت تمام توان خود را برای آرامش خانواده‌ها به کار گرفته است

رئیس جمهور گفت: دولت برای ارتقای شاخص آرامش خانواده‌ها و کمک به رونق تولید و رونق ساخت مسکن تمام توان خود را به کار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 16
کد خبر: ۲۳۲۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز شنبه در پانزدهمین جلسه شورای‌عالی مسکن، با موثر دانستن پرداخت منظم و به موقع تسهیلات بانکی در سرعت اجرای نهضت ملی مسکن و ساخت واحدهای مسکونی در بخش‌های مختلف، به یکی از مصوبات جلسه امروز شورای‌عالی مسکن درباره کاهش سود تسهیلات مسکن از 23 به 18 درصد اشاره و ابراز امیدواری کرد که با این مصوبه و نیز اقداماتی که در بخش‌ها و استان‌های مختلف کشور برای ساخت مسکن در حال انجام است، کار ساخت واحدهای مسکونی در نهضت ملی مسکن شتاب بیشتری بگیرد.


وی با تاکید بر رفع مشکل مسکن نیروهای مسلح در کنار دیگر اقشار مردم، سرعت کار و همکاری نیروهای مسلح جهت ساخت خانه‌های سازمانی و شخصی را مطلوب دانست.


ایت الله رئیسی با اشاره به اینکه صعنت مسکن یکی از ‌پیشران‌های اقتصاد بوده و رونق آن بسیاری از بخش‌های تولیدی کشور را نیز رونق می‌بخشد، تخصیص تسهیلات برای ساخت مسکن را کمک به رونق و رشد تولید دانست و تصریح کرد: دولت برای ارتقای شاخص آرامش خانواده‌ها و کمک به رونق تولید و رونق ساخت مسکن تمام توان خود را به کار گرفته است.


در جلسه امروز شورای‌عالی مسکن 9 مصوبه برای شتاب بخشیدن بیشتر به اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن به تصویب رسید./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار