اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۲ امروز رگبار باران و وزش باد در برخی استان‌ها/دما در نیمه شرقی کاهش می‌یابد وضعیت آب‌ و هوا و جاده‌ها، امروز ۶ فروردین ۱۴۰۴؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور

طغیان رودخانه‌های نهاوند

فرماندار شهرستان نهاوند گفت: بارش‌های اخیر در ۲۴ ساعت گذشته در شهرستان نهاوند باعث طغیان رودخانه‌های این شهرستان شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 20
کد خبر: ۲۳۳۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ضرغام احمدوند اظهار کرد: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته شاهد بارش‌های بسیار خوبی در استان همدان و به تبع آن در شهرستان نهاوند بودیم که طبق اطلاعات ایستگاه‌های هواشناسی و باران‌سنجی استان، فارسبان با ۸۳ میلی‌متر پربارش‌ترین نقطه استان و ایستگاه‌های تاریک‌دره، گیان و ده‌حیدر نهاوند به ترتیب جزو دیگر مناطق پربارش استان همدان بودند.

وی افزود: این حجم از بارش باعث طغیان رودخانه‌های گاماسیاب، سرچشمه سراب گیان و سراب فارسبان و سایر رودخانه‌های فصلی شهرستان و موجب آبگرفتگی و سرریز شدن آب در تعدادی از روستا‌ها و زمین‌های کشاورزی شهرستان شده است.

احمدوند ادامه داد: خوشبختانه این طغیان‌ها خسارتی در برنداشته و در حال حاضر شرایط در شهرستان عادی و مطلوب است.

فرماندار نهاوند با اشاره به آبگرفتگی پل گوشه سرآسیاب نهاوند نیز در پی این بارش‌ها گفت: با توجه به اینکه اتحادیه آب‌بران شهرستان چندین بار راجع به خطر زباله‌های روستا‌های بخش مرکزی در حاشیه رودخانه گاماسیاب هشدار داده بود، متأسفانه با بی‌تفاوتی اهالی روستا‌ها باعث آبگرفتگی پل گوشه شد که با تلاش‌های نیرو‌های خدمات شهری از ورود آب به منازل مسکونی در این منطقه جلوگیری شد.

به گفته وی، همچنین به علت تداوم این بارش‌ها باعث سرریز شدن آب در روستا‌های اسدآباد و گنبدکبود بخش گیان و سرریز شدن آب در برخی از زمین‌های کشاورزی روستا‌های بخش زرین‌دشت شد.

احمدوند در پایان تأکید کرد: برای جلوگیری از مشکلات بارندگی، خدمات شهری شهرداری نهاوند و سایر شهر‌های شهرستان، هلال‌احمر و نیرو‌های امدادی در شهرستان در حالت آماده‌باش قرار دارند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار