خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای در۱۰شهرستان تهران می‌توانند دورکاری کنند مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ نحوه امتیازدهی در آیین‌نامه جدید رتبه بندی معلمان تذکر نماینده مجلس در خصوص وضعیت معلمان و آموزش و پرورش + فیلم اطلاعیه فوری تعطیلی مدارس برخی استان‌ها تا آخر هفته؛ آلودگی به مرز هشدار رسید بازداشت عضو شورای شهر دورود به اتهام دریافت رشوه قوه قضاییه اظهارات رسایی را تکذیب کرد؛ دادستان برکنار شده هیچ سمتی در دستگاه قضایی ندارد

طغیان رودخانه‌های نهاوند

فرماندار شهرستان نهاوند گفت: بارش‌های اخیر در ۲۴ ساعت گذشته در شهرستان نهاوند باعث طغیان رودخانه‌های این شهرستان شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 20
کد خبر: ۲۳۳۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ضرغام احمدوند اظهار کرد: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته شاهد بارش‌های بسیار خوبی در استان همدان و به تبع آن در شهرستان نهاوند بودیم که طبق اطلاعات ایستگاه‌های هواشناسی و باران‌سنجی استان، فارسبان با ۸۳ میلی‌متر پربارش‌ترین نقطه استان و ایستگاه‌های تاریک‌دره، گیان و ده‌حیدر نهاوند به ترتیب جزو دیگر مناطق پربارش استان همدان بودند.

وی افزود: این حجم از بارش باعث طغیان رودخانه‌های گاماسیاب، سرچشمه سراب گیان و سراب فارسبان و سایر رودخانه‌های فصلی شهرستان و موجب آبگرفتگی و سرریز شدن آب در تعدادی از روستا‌ها و زمین‌های کشاورزی شهرستان شده است.

احمدوند ادامه داد: خوشبختانه این طغیان‌ها خسارتی در برنداشته و در حال حاضر شرایط در شهرستان عادی و مطلوب است.

فرماندار نهاوند با اشاره به آبگرفتگی پل گوشه سرآسیاب نهاوند نیز در پی این بارش‌ها گفت: با توجه به اینکه اتحادیه آب‌بران شهرستان چندین بار راجع به خطر زباله‌های روستا‌های بخش مرکزی در حاشیه رودخانه گاماسیاب هشدار داده بود، متأسفانه با بی‌تفاوتی اهالی روستا‌ها باعث آبگرفتگی پل گوشه شد که با تلاش‌های نیرو‌های خدمات شهری از ورود آب به منازل مسکونی در این منطقه جلوگیری شد.

به گفته وی، همچنین به علت تداوم این بارش‌ها باعث سرریز شدن آب در روستا‌های اسدآباد و گنبدکبود بخش گیان و سرریز شدن آب در برخی از زمین‌های کشاورزی روستا‌های بخش زرین‌دشت شد.

احمدوند در پایان تأکید کرد: برای جلوگیری از مشکلات بارندگی، خدمات شهری شهرداری نهاوند و سایر شهر‌های شهرستان، هلال‌احمر و نیرو‌های امدادی در شهرستان در حالت آماده‌باش قرار دارند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار