دیوارنگاره جدید میدان ونک با تصویری از آرش کمانگیر + عکس هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۲۸؛ وزش باد شدید و ناپایداری جوی بازداشت ۱۸ نفر از مخلان امنیت عمومی در لرستان مرخصی پزشکان و پرستاران لغو شد مصاحبه‌های دکتری دانشگاه تهران لغو شد آخرین تصمیمات در مورد امتحانات پایان‌ترم دانشگاه شریف سازمان غذا و دارو: داروخانه‌ها طبق روال عادی به ارائه خدمات ادامه می‌دهند چه اقداماتی در فضای مجازی در زمان جنگ جرم است؟ دستور به دادستان‌های کشور برای تامین امنیت و برخورد با جاسوسان رژیم اسرائیل  تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان امروز / داوطلبان هرچه سریعتر برای ثبت‌نام اقدام کنند رگبار باران و کاهش نسبی دما در ۱۳ استان موتورسیکلت پرنده در چین رونمایی شد کندوان یک طرفه است؛ ترافیک سنگین در راه‌های مازندران دو نیروی تامین اجتماعی در منزل خود به شهادت رسیدند توضیح دانشگاه علوم شهید بهشتی درباره آسیب یکی از ساختمان‌های خوابگاهی در حمله اسرائیل 

صدور هشدار نارنجی هواشناسی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی دریایی توسط این اداره‌کل از پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی برای مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای عمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن حیدری با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی دریایی توسط اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان از پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی برای مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای عمان خبر داد.

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: از صبح شنبه تا ظهر یکشنبه ۱۹ تا ۲۰ اسفندماه برای مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای عمان رگبار شدید و رعد و برق، تندباد لحظه‌ای و احتمال بارش تگرگ و افزایش ارتفاع موج تا حدود دو متر پیش‌بینی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود از شنا و تفریحات دریایی و تردد با شناور‌های سبک و نیمه سنگین خودداری شود و برای کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی در نظر گرفته شود.

اعزام ۲۲ آمبولانس به مناطق درگیر سیل

محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان در حاشیه بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در سیل اخیر برق ۶۵ روستا قطع و راه ارتباطی ۷۵ روستا مسدود شده است.

وی افزود: خوشبختانه با همیاری دستگاه‌های مربوطه برق همه روستا‌ها متصل شد و هم‌اکنون مشکل خاصی در این رابطه وجود ندارد.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با تشدید بارندگی‌ها آب سد‌ها سریز شد، اما خوشبختانه هیچگونه تلفات جانی و تخریب کامل منازل نداشتیم.

وی اذعان کرد: یکی از نکات مثبت منازل در شهرستان دشتیاری این بوده که خانه‌ها بالاتر از سطح زمین ساخته شده و این امر موجب شد تخریب منازل را نداشته باشیم.

کرمی خاطرنشان کرد: در شهرستان‌های دشتیاری و مناطق سیل زده سعی کردیم تا از ظرفیت‌های مردمی استفاده کرده و مردم را پای کار بیاوریم.

وی ادامه داد: در روز‌های شنبه و یکشنبه پیش رو شاهد بارش باران در نوار ساحلی و شهرستان‌های زرآباد، کنارک، چابهار و دشتیاری خواهیم بود که باید تدابیر لازم اتخاذ شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بهداری‌های ارتش و سپاه حدود ۲۲ دستگاه آمبولانس به مناطق درگیر سیل اعزام شدند که هر دستگاه دارای یک پزشک، پرستار و امکانات درمانی سرپایی است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار