پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

خوراکی‌هایی برای جاودانگی !

سبک زندگی غلط، تغذیه اشتباه، عدم تحرک و استرس روزانه، از طول عمر ما کم می‌کند و زمینه را برای بیماری‌های حاد و غیر معمول فراهم می‌کند. یکی از راه‌های پیشگیری از بیماری‌های تهدید کننده سلامت عمومی بدن، تغذیه درست است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 23
کد خبر: ۲۳۳۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، سپری کردن اغلب اوقات در جلوی صفحه تلویزیون یا نمایشگر کامپیوتر و صفحه موبایل بدون هیچگونه تحرک جسمانی، حذف وعده‌های غذایی به دلیل فشار کاری و البته متوسل شدن به غذاهای ناسالم پس از ساعت‌ها گرسنگی و لذت بردن از پرخوری به گونه‌ای که گویی آخرین روزی است که غذا می‌خوریم از عوامل افزایش خطر برای سلامتی و ایجاد بیماری‌های غیر معمول است. شاید پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های ما در طول زندگی‌شان چیزی درباره بیماری‌های غیر معمول دوران معاصر نشنیده باشند. با این حال شاید دانستن این نکته برایتان جالب باشد که تنها با ایجاد چند تغییر در سبک زندگی می‌توانید چندین دهه به زندگی خود بیافزایید. غذاهای زیر را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید و خودتان شاهد تغییر باشید.

 

انجیر
این میوه که هم به صورت تازه و هم به صورت خشک مصرف می‌شود، دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی است، از پتاسیم، ویتامین A، C و K گرفته تا روی، آهن و منگنز. محتوای پتاسیم موجود در انجیر فواید زیادی دارد: به حفظ فشار خون کمک کرده و هضم مناسب غذا را تضمین می‌کند. همچنین حاوی فیبرهای غذایی است که معده را برای ساعات طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد و از هوس‌های غذایی ناسالم جلوگیری می‌کند. وجود اسیدهای چرب مانند امگا ۶، امگا ۳ و فنل در این میوه خطر ابتلا به بیماری‌های عروق کرونر قلب را کاهش می‌دهد و در عین حال حرکت سالم روده را تضمین می‌کند.

 

کلم پیچ
کلم پیچ می‌تواند جایگزین مناسب غذایی برای علاقه مندان به سیب زمینی سرخ کرده باشد. کلم پیچ یکی از اعضای خانواده کلم است که استفاده از آن در ایران نیز متداول و مرسوم است، حتی در شیراز ما غذایی داریم که به طور سنتی با این نوع کلم درست می‌شود و کلم پلو نام دارد. کلم پیچ سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، کلسیم، فیبر و آنتی اکسیدان‌ها است. استفاده از کلم پیچ یک راه درمانی مکمل و عالی برای بیماری‌های مختلف قلبی و حتی بیماری‌های کشنده مانند سرطان است و می‌توان آن را به روش‌های مختلفی مصرف کرد چه به شکل سالاد، چه سوپ یا حتی خام. این سبزی همچنین یکی از بهترین منابع ویتامین K است و به پیشگیری از پوکی استخوان، که معمولا در زنان دیده می شود، کمک می‌کند.

 

سیب
به طور معمول در سبدهای میوه‌ای که روی میزهای غذاخوری اکثر خانواده‌ها نگهداری می‌شوند، سیب یک پیش غذای عالی در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به سرعت میل درونی شما به غذا را کاهش دهد. این میوه سرشار از فیبر و آب است و به طور قابل توجهی به کاهش سطح کلسترول کمک می‌کند و می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. فیبر محلول یا پکتین و اسید مالیک موجود در سیب هضم راحت‌تری را تضمین می‌کند و از یبوست پیشگیری می‌کند. همچنین وجود پلی فنول‌ها در سیب باعث درمان دیابت می‌شود و از آسیب بافتی به سلول‌های بتا در پانکراس جلوگیری می‌کند. سلول‌های بتا در بدن انسان اغلب به دلیل دیابت آسیب می‌بینند و هیچ درمانی بهتر از مصرف منظم سیب برای رفع این نگرانی وجود ندارد.

 

سیر
ثابت شده که سیر دارای ترکیباتی است که خواص دارویی دارند. ترکیبات فعال موجود در سیر می‌توانند فشار خون و سطح کلسترول و حتی علائم بدن درد و سرماخوردگی را کاهش دهند. بهترین راه برای مصرف سیر، خوردن دو حبه خام در روز با معده خالی است.

 

چای سبز
چای سبز یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی است که در صورت مصرف منظم فواید زیادی به بدن می‌رساند. این نوشیدنی که به عنوان مکمل چربی سوز نیز شناخته می شود، به کاهش چربی بدن و تسریع متابولیسم (سوخت و ساز) کمک می کند. خوردن یک یا دو فنجان از این نوشیدنی شگفت انگیز با داشتن اثر محافظتی در برابر رشد سلول‌های سرطانی به مبارزه با سرطان کمک می‌کند. وجود آنتی اکسیدان‌های قوی این امر را ممکن کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. ترکیب مفید دیگری به نام کاتچین در چای سبز وجود دارد که آن را به ماده غذایی موثری در درمان بیماری‌های مرتبط با مغز تبدیل می‌کند. این نوشیدنی اثر مثبت بر نورون‌ها ایجاد می‌کند، عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد و از آن در برابر آلزایمر محافظت می‌کند./ خبر ورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار