اگر کم خونی دارید این غذا را امتحان کنید-راهبرد معاصر
رئیس سازمان محیط‌زیست: برای توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه نکا تصمیمی گرفته نشده حضور ۶ بازیکن جدید در تمرین استقلال لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است فیلم| اگر امنیت ما را به‌هم بزنید، هرکجا باشید سراغتان می‌آییم واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند تاثیر پیروزی ترامپ بر بازار‌های ایران اعلام شاخص‌های حذف یارانه نقدی | اگر این شرایط را دارید، یارانه شما حذف می‌شود! ورود تاکسی برقی‌های وارداتی به پایتخت واکنش پزشکیان به انتخاب ترامپ: در توسعه روابط خود با دیگر کشور‌ها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت عملیات نوپو در خیابان سبلان l دستگیری گروگانگیر مسلح و کشف سلاح و مهمات رهبر انقلاب: شهید نصرالله به اسلام عزت داد جزییات فوت محمد جواد تمسکی در کاشان آتش‌سوزی مجتمع بزرگ مسکونی در تهران | نجات ۵۵ نفر از بام و پشت پنجره‌ها وزیر علوم: قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون‌های سراسری اشتباه بود تاج: ۶ دستگاه VAR چینی می‌خریم

اگر کم خونی دارید این غذا را امتحان کنید

آهن موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها از نوع آهن غیرهم می‌باشد، بنابراین مصرف آن نباید همزمان با لبنیات و چای باشد. همچنین دریافت منابع ویتامین C در جذب موثر این نوع منابع آهن بسیار مهم است
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 13
کد خبر: ۲۳۵۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ اگر با مشکل کم خونی مواجه هستید، در برنامه غذایی خود علاوه بر گنجاندن مواد غذایی حاوی آهن، باید به فکر ترکیباتی باشید که جذب آن را تسریع کند که کباب با سالاد گوجه‌فرنگی، بادام و نعنا یکی از گزینه‌های پیشنهادی است.

آهن موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها از نوع آهن غیرهم می‌باشد، بنابراین مصرف آن نباید همزمان با لبنیات و چای باشد. همچنین دریافت منابع ویتامین C در جذب موثر این نوع منابع آهن بسیار مهم است.

مواد لازم برای ۴ نفر:

روغن زیتون ۶۰ میلی‌لیتر

پوست لیموی رنده کرده ۱ قاشق چای‌خوری

آب‌لیمو ۶۰ میلی‌لیتر

اورگانوی تازه خردکرده یک چهارم پیمانه

فیله گوساله مکعبی خردکرده ۸۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای زرد مکعبی خردکرده ۲ عدد متوسط

پیاز قرمز مکعبی خردکرده ۱ عدد متوسط

گوجه‌فرنگی خردکرده ۲ عدد بزرگ

بادام ۳۵ گرم

نعنای تازه ۱ پیمانه

روش تهیه:

روغن، پوست لیمو، آب‌لیمو و اورگانو (پونه کوهی) را در ظرف شیشه‌ای بریزید و خوب هم بزنید.

گوشت، فلفل و پیاز را به ترتیب در سیخ‌های چوبی فرو کنید و روی سینی پخت قرار دهید.

نیمی از سس آماده شده را روی آن بریزید.

کباب‌ها را در ظرف‌های مخصوص چرب کرده گریل بگذارید تا بپزند.

در این هنگام، گوجه‌فرنگی، بادام و نعنا را با بقیه سس در ظرف کوچکی مخلوط کنید.

کباب را همراه با سالاد گوجه‌فرنگی، بادام و نعنا و در صورت تمایل، نان پیتا، میل نمایید.

یادآوری:‌

می‌توانید تکه‌های گوشت را از شب قبل در مخلوطی از آب پیاز، روغن زیتون، اورگانو و پوست لیموترش رنده کرده بخوابانید تا گوشت تردتر شود./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار