مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

پوتین یکشنبه را در روسیه عزای عمومی اعلام کرد

رییس جمهوری روسیه در واکنش به حمله تروریستی خونین در شهر مسکو، با اعلام یک روز عزای عمومی، تاکید کرد که عاملان این حمله مجازات خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با صدور بیانیه‌ای گفت: «فردا یکشنبه ۲۴ مارس را عزای ملی اعلام می‌کنم. ده‌ها انسان صلح جو و بی‌گناه قربانی حمله تروریستی در کروکوس شدند.»

 

رئیس‌جمهوری روسیه با اعلام روز یکشنبه (پنجم فروردین‌ماه) به عنوان عزای عمومی در این کشور در پی حادثه تروریستی در «کروکوس» مسکو، به فرار تروریست‌ها به سمت مرز اوکراین اشاره کرد و گفت: کی‌یف، پنجره‌ای برای تروریست‌ها گشوده بود.

 

پوتین افزود: «هر چهار عامل حملات تروریستی پیدا و بازداشت شدند، آنها قصد پنهان شدن داشتند و به سمت اوکراین حرکت می‌کردند. تمامی بانیان این حمله تروریستی را نیز بازداشت و مجازات خواهیم کرد.»

 

وی تصریح کرد که جنایتکاران با خونسردی به کشتن رفتند، همانطور که زمانی نازی‌ها عمل کردند، به روس‌ها تیراندازی کردند.

 

گفتنی است که پایگاه خبری اسپوتینک پیشتر درباره وضعیت سالن کروکوس نوشت: سالن کروکوس تخریب شد و کاملاً سوخت. آنچه از سقف باقی مانده در خطر ریزش است. امدادگران به پاکسازی آوار و جستجوی افراد ادامه می‌دهند؛ کار حداقل برای چند روز ادامه خواهد داشت.

 

به نوشته اسپوتینک، ۷۱۹ نفر در خاموش کردن آتش در کروکوس شرکت داشتند.

 

گزارش‌ها حاکیست که حال ۱۶ مجروح از جمله ۱ کودک فوق العاده وخیم است.

 

وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد که وضعیت ۴۴ نفر دیگر از جمله ۲ کودک وخیم است. در حال حاضر ۱٠۷ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند.

 

مارگاریتا سیمونیان، سردبیر گروه رسانه‌ای “راسیا سیگودنیا" (خبرگزاری اسپوتنیک زیر مجموعه این گروه رسانه‌ای می‌باشد) گزارش داد که تعداد قربانیان این حمله تروریستی به ۱۴۳ نفر رسیده است.

 

در حمله تروریستی جمعه شب در نزدیکی مسکو که داعش مسئولیت آن را برعهده گرفته است، تاکنون ۱۴۳ نفر کشته و ده‌ها نفر هم مجروح شده‌اند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار