وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

تابستان امسال گرم‌تر از تابستان گذشته خواهد بود

تابستان امسال گرم‌تر از تابستان گذشته خواهد بود مدیرکل هواشناسی استان کرمان با اشاره به روند افزایشی دما در استان، گفت: تابستان امسال بیش از دو درجه گرمتر از تابستان گذشته خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، محسن عراقی‌زاده مدیرکل هواشناسی استان کرمان، با تبریک روز جهانی هواشناسی، گفت: 23 مارس روز جهانی هواشناسی نامگذاری شده است و با توجه به تغییرات اقلیمی که در جهان در حال اتفاق افتادن است شعار امسال سازمان جهانی هواشناسی «خط مقدم اقدام اقلیمی» انتخاب شده است تا همه کشورها برای این تغییرات به دنبال راه حل و به فکر راه چاره باشند.

 

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی‌های هواشناسی براساس مدل‌های هواشناسی انجام می‌شود و البته هر مدل هواشناسی خطاهایی هم دارد، گفت: هر چه مدت زمان پیش‌بینی ما طولانی‌تر باشد، میزان خطای آن هم بیشتر است و دقت آن پایین می‌آید.

 

مدیرکل هواشناسی استان کرمان با بیان اینکه در حال حاضر پیش‌بینی‌‌های ما به صورت 10 روزه انجام می‌شود که تقریباً دقت خیلی بالایی داشته و دقت آن در حدود 98 درصد است، ادامه داد: این پیش‌بینی‌ها از راه‌های مختلف اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

وی با اشاره به وضعیت بارش باران در استان کرمان در سال زراعی جاری، بیان کرد: از مهرماه امسال سال زراعی آغاز شده و تا کنون نیمی از سال زراعی را پشت سر گذاشته‌ایم.

 

عراقی‌زاده ادامه داد: میانگین بارندگی استان کرمان در این سال زراعی و تا کنون 48 میلی‌متر بوده که به نسبت سال گذشته که 70 میلی‌متر بوده بارندگی‌های ما در سطح استان کرمان خیلی کم است و وضعیت خوبی در این زمینه نداریم.

 

وی با اشاره به آمار بلندمدت بارندگی‌‌های در استان کرمان، گفت: میانگین بارندگی‌ها در بلند مدت در استان کرمان 130 میلیمتر است که فاصله بارش‌های امسال آن با آن فاصله زیادی است.

 

مدیرکل هواشناسی استان کرمان با بیان اینکه کل بارش‌های امسال در سطح کشور کم بوده و سال خوبی را از نظر بارش‌ها در استان کرمان و کشور نداشتیم، افزود: امیدواریم در مدت باقیمانده بارندگی‌هایی را داشته باشیم تا قدری این وضعیت بهتر شود.

 

وی ادامه داد: براساس نقشه‌هایی که در اختیار داریم پیش‌بینی می‌شود که تا 15 اردیبهشت ماه بارندگی‌هایی را به صورت پراکنده در سطح استان داشته باشیم البته با این بارش‌ها به میانگین بلند مدت استان کرمان نمی‌رسیم.

 

عراقی‌زاده با اشاره به اینکه امسال روند افزایشی دما را داشتیم و میانگین دمای نقاط مختلف استان نسبت به سال‌های قبل بیشتر بوده است، افزود: پیش‌بینی می‌شود که این روند تا تابستان ادامه داشته باشد و تابستان امسال بیش از دو درجه گرمتر از تابستان گذشته باشد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار