کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟

دمای برخی مناطق کشور به ۴۰ درجه بالای صفر می‌رسد

هفته پیش رو در بسیاری از نقاط کشور، علی الخصوص در نوار جنوبی و فلات مرکزی کشور شاهد غلبه گرما به شرایط جوی فعلی و افزایش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ با وقوع این افزایش دما، انتظار هوایی گرم را در بسیاری از نقاط کشور داریم، به طوری که دمای بیشینه در نوار جنوبی به بیش از ۴۰ درجه و فلات مرکزی کشور به بیش از ۳۰ درجه خواهد رسید.

البته هنوز استان‌های سردسیر کشور شاهد هوایی خنک خواهند بود، اما با وقوع این افزایش دما هوای نسبت به هفته گذشته چند درجه‌ای گرمتر خواهد شد. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار