هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند

افزایش کرایه‌های حمل‌و‌نقل عمومی از فروردین ماه ممنوع است

افزایش کرایه‌های حمل‌و‌نقل عمومی از فروردین ماه ممنوع است رئیس شورای شهر تهران گفت: شورای شهر تهران در اواخر سال ۱۴۰۲، نرخ کرایه‌های جدید اتوبوس، مترو و تاکسی برای سال ۱۴۰۳ را تصویب کرد. با این مصوبه، افزایش کرایه‌ها در فروردین‌ماه ممنوع است و از ابتدای اردیبهشت‌ماه، نرخ‌های جدید اعمال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۸۰۴

مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران اظهار کرد: در دویست و بیست و دومین جلسه شورای شهر تهران لایحه افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی (مترو، اتوبوس و تاکسی) در سال 1403، در دستور کار اعضا شورای قرار گرفت که بر این اساس نرخ پایه ورودی مسافران در مترو با 16 درصد افزایش همراه شد و بر اساس پیمایش تا دو کیلومتر با نرخ ورودی و مازاد بر آن تا 30 کیلومتر برای هر کیلومتر 40 درصد افزایش را داشته است. مازاد بر 30 کیلومتر نیز برای کرایه شهروندان مبلغ بیشتری را پرداخت نخواهند کرد.

 

وی گفت: 30 درصد افزایش خطوط حومه‌ای نیز به تصویب اعضای شورا رسید و به این ترتیب برای بلیط تک سفره که در حال حاضر با نرخ 3300 تومان خریداری می‌شود، در سال آینده حداکثر به قیمت 4 هزار و 300 تومان افزایش پیدا می‌کند. در بخش اتوبوسرانی (اتوبوس‌های عادی 30 درصد افزایش و برای خطوط BRT، بیست‌و‌یک درصد افزایش) در نظر گرفته شده است.

 

چمران در تشریح نرخ کرایه تاکسی‌ها در شهر تهران تصریح کرد: در این بخش هم 45 درصد افزایش کرایه‌ها نسبت به سال 1402 در نظر گرفته شد.

 

رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی (مترو، اتوبوس و تاکسی) از اول اردیبهشت 1403 اعمال خواهد شد، گفت: افزایش کرایه‌ها از در فروردین‌ماه ممنوع است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار