دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

شمار شهدای فلسطینی به ۳۲ هزار و ۳۳۳ نفر

شمار شهدای فلسطینی به ۳۲ هزار و ۳۳۳ نفر وزارت بهداشت غزه اعلام کرد نیروهای اسرائیلی طی 24 ساعت گذشته کشتارهای گروهی جدیدی در غزه انجام داده‌اند و مجموع شهدای فلسطینی به 32 هزار و 333 نفر افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 25
کد خبر: ۲۳۳۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر. وزارت بهداشت غزه، بعدازظهر امروز (دوشنبه)، اعلام کرد د شمار شهدای فلسطینی به 32 هزار و 333 نفر افزایش یافته و تعداد مجروحان به 74 هزار و 694 نفر رسیده است.

 

براساس این بیانیه، نیروهای اسرائیلی، طی 24 ساعت گذشته، 11 کشتار گروهی جدید در غزه انجام داده‌اند که به دنبال آن، ده‌ها فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و 107 نفر از شهدا و 176 از مجروحان به بیمارستان منتقل شده‌اند.

 

همزمان با این بیانیه، شبکه «الجزیره» گزارش داد در حملات هوایی ارتش اسرائیل به خانه‌ فلسطینیان در منطقه رفح (جنوب نوار غزه) 32 فلسطینی از جمله 12 زن و 11 کودک به شهادت رسیده‌اند.

 

رفح منطقه‌ای پرجمعیت در جنوب نوار غزه است که ارتش اسرائیل قصد حمله به آنجا را دارد.جنگ در فلسطین اشغالی در روز هفتم ماه اکتبر (پانزدهم مهرماه) آغاز شده است و همچنان ادامه دارد. مردم غزه تحت محاصره نیروهای اسرائیلی هستند و نیاز مبرمی به غذا، دارو و ملزومات پزشکی دارند.

 

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرده است که ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه نیازمند برقراری آتش‌بس فوری در این منطقه می‌باشد.

 

گوترش همچنین اعلام کرده است که کشتارها و ویرانی‌ها در نوار غزه به سطح‌ بی‌سابقه‌ای رسیده و قطحی در غزه قریب‌الوقوع است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار