انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز

شمار شهدای فلسطینی به ۳۲ هزار و ۳۳۳ نفر

شمار شهدای فلسطینی به ۳۲ هزار و ۳۳۳ نفر وزارت بهداشت غزه اعلام کرد نیروهای اسرائیلی طی 24 ساعت گذشته کشتارهای گروهی جدیدی در غزه انجام داده‌اند و مجموع شهدای فلسطینی به 32 هزار و 333 نفر افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 25
کد خبر: ۲۳۳۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر. وزارت بهداشت غزه، بعدازظهر امروز (دوشنبه)، اعلام کرد د شمار شهدای فلسطینی به 32 هزار و 333 نفر افزایش یافته و تعداد مجروحان به 74 هزار و 694 نفر رسیده است.

 

براساس این بیانیه، نیروهای اسرائیلی، طی 24 ساعت گذشته، 11 کشتار گروهی جدید در غزه انجام داده‌اند که به دنبال آن، ده‌ها فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و 107 نفر از شهدا و 176 از مجروحان به بیمارستان منتقل شده‌اند.

 

همزمان با این بیانیه، شبکه «الجزیره» گزارش داد در حملات هوایی ارتش اسرائیل به خانه‌ فلسطینیان در منطقه رفح (جنوب نوار غزه) 32 فلسطینی از جمله 12 زن و 11 کودک به شهادت رسیده‌اند.

 

رفح منطقه‌ای پرجمعیت در جنوب نوار غزه است که ارتش اسرائیل قصد حمله به آنجا را دارد.جنگ در فلسطین اشغالی در روز هفتم ماه اکتبر (پانزدهم مهرماه) آغاز شده است و همچنان ادامه دارد. مردم غزه تحت محاصره نیروهای اسرائیلی هستند و نیاز مبرمی به غذا، دارو و ملزومات پزشکی دارند.

 

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرده است که ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه نیازمند برقراری آتش‌بس فوری در این منطقه می‌باشد.

 

گوترش همچنین اعلام کرده است که کشتارها و ویرانی‌ها در نوار غزه به سطح‌ بی‌سابقه‌ای رسیده و قطحی در غزه قریب‌الوقوع است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار