عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال

با اعلام فیفا سه پنجره تیم استقلال از سوی فیفا بسته شده است. بعد از این اعلام باشگاه استقلال اذعان کرده جای نگرانی نیست و به زودی این پنجره از سوی فیفا باز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۲۳۴۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ۱۱ فروردین آخرین مهلت برای تیم‌های بدهکار است که بدهی‌های داخلی و خارجی که منجر به صدور رای نهایی شده را تسویه حساب کنند و اگر این تسویه حساب صورت نگیرد، کمیته صدور مجوز حرفه ای فدراسیون فوتبال ملی می‌تواند مجوز حرفه ای باشگاه بدهکار را تایید نکند.

 

این همان اتفاقی است که فصل گذشته صورت گرفت و با رای کمیته صدور مجوز حرفه ای فدراسیون فوتبال ایران استقلال شانس حضور در لیگ نخبگان آسیا را از دست داد.

 

وارد نهم فروردین شده ایم و بدهی که منجر به بسته شدن پنجره تیم استقلال از سوی فیفا شده باید تا ۱۱ فروردین پرداخت شود. در غیر این صورت یک بار دیگر کمیته صدور مجوز حرفه ای فدراسیون فوتبال ایران می‌تواند مجوز حرفه ای استقلال را تایید نکند.

 

گفته می‌شود پنجره تیم استقلال به دلیل بدهی به سانتاکلارا بسته شده که ظاهرا باشگاه استقلال در این خصوص با فدراسیون فوتبال وارد همکاری شده و قرار است این بدهی از محل مطالبات باشگاه استقلال و فدراسیون فوتبال نزد فیفا پرداخت شود. و بعدا قرار است باشگاه استقلال از محل مطالبات خود نزد کنفدراسیون فوتبال آسیا بدهی به فدراسیون فوتبال پرداخت کند.

 

به هر صورت فیفا باید تایید پرداخت این بدهی را تا ۱۱ فروردین اعلام کند. در غیر اینصورت شانس استقلال برای حضور در لیگ نخبگان آسیا در فصل جدید دوباره کمرنگ و در نهایت غیر ممکن می‌شود./خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار