افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

فوتی‌های تصادفات نوروزی به ۶۶۴ نفر رسید

فوتی‌های تصادفات نوروزی به ۶۶۴ نفر رسید جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: متأسفانه تا امروز ۶۶۴ نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده‌اند همچنین ۱۷۴ نفر در این تصادفات مصدوم شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 30
کد خبر: ۲۳۴۱۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سیاوش محبی؛ جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا اظهار کرد: متأسفانه تا امروز 664 نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده‌اند همچنین 174 نفر در این تصادفات مصدوم شدند.

وی افزود: استان‌های کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، اصفهان، خراسان رضوی و خوزستان بیشترین تصادفات به‌ویژه تصادفات فوتی را داشته‌اند.

محبی با اشاره به روزهای پایانی تعطیلات گفت: با توجه به فرا رسیدن روزهای پایانی تعطیلات شاهد موج بازگشت سفرها هستیم و به مسافران نوروزی توصیه می‌کنیم سفرهای خود را مدیریت کنند و از نظر ساعت، زمانی را انتخاب کنند که پیک تردد نباشد.

جانشین رئیس پلیس راه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در محورهای شمالی شاهد تردد بالایی برای بازگشت هستیم، فردا و پس‌فردا جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال به‌سمت تهران یک‌طرفه می‌شود.

 وی ادامه داد: البته در محور هراز هم به‌صورت مقطعی محدودیت ایجاد می‌شود اما اگر ترافیک زیاد شود این محور را هم به‌صورت کامل به‌سمت تهران یکطرفه می‌کنیم.

سرهنگ محبی گفت: با توجه به اینکه در دو روز پیشِ‌رو شاهد ترددهای بالایی در محورهای کشور هستیم، تیم‌های نظارتی پلیس راهور در محورها افزایش پیدا می‌کند و به‌صورت گشت خودرویی و موتوری و همچنین با استفاده از پهپادها رفتار ترافیکی کاربران مدیریت می‌شود تا در صورت لزوم پلیس بتواند بهترین تصمیم را بگیرد.

جانشین رئیس پلیس راه بیان کرد: بیشترین انباشت خودرو در مازندران، گیلان و خراسان رضوی است و اغلب مسافرانی که به این شهرها سفر کرده‌اند هنوز به شهرهای مبدأ خود بازنگشته‌اند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار