سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

توسعه روابط محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر

توسعه روابط محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر وزیران خارجه ایران و مصر طی تماس تلفنی در خصوص استمرار تماس‌ها و دیدارها به منظور توسعه روابط بین قاهره و تهران رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 31
کد خبر: ۲۳۴۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و سامح شکری وزیر امور خارجه مصر عصر امروز یکشنبه در یک تماس تلفنی، در خصوص روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای و فلسطین گفتگو کردند.

در این گفت‌و‌گو، وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و‌ جمهوری عربی مصر تحرکات مثبت ماه‌های اخیر در مناسبات دوجانبه را مورد بررسی قرار داده و براساس نتایج دیدار مهم اخیر دو وزیر در ژنو، در خصوص راه‌های توسعه روابط مبتنی بر اراده رهبران سیاسی دو‌ کشور رایزنی نمودند.

در این چارچوب و پیرو دیدار مهم روسای جمهور ایران و‌ مصر در ریاض، طرفین بر استمرار تماس‌ها و دیدارها در راستای توسعه و ارتقاء روابط تهران و قاهره توافق نمودند.

سامح شکری و امیرعبداللهیان همچنین ضمن بررسی آخرین وضعیت تحولات مرتبط با تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و ابراز نگرانی شدید از استمرار کشتار زنان و کودکان و غیرنظامیان فلسطینی و وضعیت وخیم انسانی در باریکه غزه، بر ادامه تلاش‌ها و تحرکات سیاسی و دیپلماتیک برای توقف فوری حملات جنون آمیز رژیم اسرائیل به غزه بویژه اجرای قطعنامه اخیر شورای امنیت و لزوم ارسال گسترده کمک‌های انساندوستانه بین‌المللی برای ساکنان کل مناطق غزه تاکید کردند.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مصر ضمن مخالفت با هرگونه طراحی صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری مردم فلسطین از نوار غزه، ضرورت اقدامات موثر نهادهای بین‌المللی برای جلوگیری از تهاجم رژیم اشغالگر قدس به رفح در جنوب غزه را مورد توجه قرار دادند.

امیرعبداللهیان با تاکید بر نقش مهم مقاومت در فلسطین، دیدار رسمی اخیر آقایان شیخ اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس و زیاد نخاله دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین از تهران را حائز اهمیت ارزیابی کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار