ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

ایران و مصر می‌توانند بسیاری از مشکلات منطقه را حل کنند

رئیس جمهور در دیدار وزیر خارجه مصر گفت: ایران و مصر در سایه همکاری با یکدیگر می‌توانند بسیاری از مشکلات منطقه را حل و فصل کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور عصر امروز سه‌شنبه در دیدار «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر که به منظور شرکت در آیین تحلیف دوره چهاردهم ریاست جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، ایران و مصر را دو کشور برادر توصیف کرد که ملت‌های آنها دارای علاقمندی قلبی با یکدیگر هستند.

رئیس جمهور با اشاره به سابقه تمدنی دیرینه، درخشان و افتخارآمیز ایران و مصر، ابراز امیدواری کرد که مشکلات پیش‌روی عادی شدن روابط دو کشور هر چه سریع‌تر به طور کامل برطرف شود.

پزشکیان با بیان اینکه ایران و مصر در سایه همکاری با یکدیگر می‌توانند بسیاری از مشکلات منطقه را حل و فصل کنند، افزود: جمهوری اسلامی ایران آماده همکاری و تبادل تجارب، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متقابل با مصر است.

«بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر نیز در این دیدار با اشاره به اینکه کمتر از یک ماه از انتصاب وی در دولت جدید مصر به این سمت می‌گذرد، اظهار داشت: از سوی رئیس جمهور مصر ماموریت یافته است، سلام‌های گرم، تبریکات صمیمی و آرزوهای قلبی ایشان برای موفقیت رئیس جمهور ایران و دولت‌ چهاردهم در تحقق پیشرفت و ارتقای رفاه مردم ایران را ابلاغ کند.

بدر عبدالعاطی با بیان اینکه این برای اولین بار است که در کمتر از 2 ماه 2 وزیر امور خارجه مصر به ایران سفر می‌کنند، گفت: ما در مصر عمیقا از اینکه ایران توانست از دوران گذار بعد از شهادت دکتر رئیسی با اقتدار و بدون بروز هیچ مشکلی در مدت کوتاهی عبور کرده و یک انتخابات آزاد برگزار کند، خوشحال و خوشنودیم.

وزیر خارجه مصر، مواضع دو کشور را در مسائلی چون عدم دخالت در امور دیگر کشورها، پاسداشت نظام بین‌المللی چندجانبه، دفاع از حقوق انسان‌دوستانه و مسائل مشابه بسیار نزدیک دانست و با اشاره به دیدار روسای جمهور ایران و مصر در ریاض و توافق برای توسعه روابط خاطرنشان کرد: مسیر عادی‌سازی روابط در مسیر خود جریان دارد و امیدوارم این دو کشور بزرگ و صاحب تمدن بتوانند هر چه سریع‌تر برای تامین منافع متقابل همکاری‌های خود را رسما آغاز کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر