اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

نرخ باروری هرسال کمتر از پارسال!

نرخ باروری هرسال کمتر از پارسال! تعداد زاد و ولد در کشورمان به شدت در حال کاهش است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 28
کد خبر: ۲۳۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ متوسط طول عمر یا همان شاخص امید به زندگی از ۵۹ سال در اوایل انقلاب به ۷۴ سال رسیده که ۷۵ و نیم سال برای خانم‌ها و ۷۲ و نیم سال برای آقایان است.

 

برآورد‌های جمعیت امسال ما نشان می‌دهد حدود ۲۴ و شش دهم درصد جمعیت کشور زیر ۱۵ سال و ۲۲ درصد یعنی حدود ۱۸ میلیون و ۲۶۹ هزار نفر جمعیت جوانان ۱۵ تا ۲۹ سال و حدود ۴۷ درصد جمعیت کشور، میانسال ۳۰ تا ۶۴ ساله و ۶ و چهار دهم درصد جمعیت بالای ۶۵ سال است.


اکنون جمعیت سالمند بالای ۶۰ سال کشورمان با رقم ۸ میلیون و ۲۳۱ هزار نفر، حدود ۹ و ۹ دهم درصدجمعیت کشور است.

 

براساس آمارهای سازمان ثبت احوال، در سال ۱۳۹۳ در کشور تعداد یک میلیون و ۵۳۴ هزارو۳۶۲ نفر متولد شدند که از این تعداد ۷۸۸هزارو۶۶۸ نفر پسر و ۷۴۵هزار و ۶۹۴ نفر دختر بودند و یک میلیون و۱۷۸هزار و ۹۲۱ نفر در شهر و ۳۵۵هزار و ۴۴۱ نفر در روستا متولد شدند.

 

در سال ۹۴ نیز در کشور یک میلیون و ۵۷۰ هزارو ۲۱۹نفر متولد شدند که ۸۰۶هزارو۴۵۶ نفر پسر و۷۶۳هزارو ۷۶۳نفر دختر بودند. تعداد متولدان در شهر نیز یک میلیون و ۲۰۸هزار و ۱۴۲ نفر و تعداد متولدان در روستا نیز۳۶۲هزارو ۷۷ نفر بودند.

 

روند ولادت اما در سال ۹۵ کاهشی شد؛ به طوری که کل اسناد ثبت شده ولادت در کشور یک میلیون و ۵۲۸هزارو ۵۳ نفر بود . تعداد پسران و دختران متولد شده نیز به ترتیب۷۸۶هزارو۱۴۲ پسر و۷۴۱هزارو۹۱۱ دختر بودند. در شهر و روستا نیز تعداد متولدان به ترتیب یک میلیون و ۱۷۶هزارو۳۲ نفر و ۳۵۲هزارو۲۱ نفر بودند.

 

سال ۹۶ نیز نسبت به سال ۹۵ حدود ۴۰هزار سند ولادت کمتر به ثبت رسید؛ به طوری که جمعیت متولد شده در این سال به یک میلیون و ۴۸۷هزارو۹۱۳ نفر رسید که از این میان ۷۶۶هزارو۱۴۰نفر پسر و۷۲۱هزارو۷۷۳نفر دختر بودند.

 

در سال ۹۷ این آمارها با کاهش حدود ۱۲۱ هزارنفری مواجه شد و به عدد یک میلیون و ۳۶۶هزارو ۵۱۹نفر رسید که ۷۰۴هزار و ۶۷نفر آن پسر و۶۶۲هزارو ۴۵۲نفر آن دختر بودند.

 

برآورد‌های رسمی نشان می‌دهد تا افق سال ۱۴۳۰ کاهش شاخص رشد جمعیت ادامه خواهد داشت.

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار