سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

تکلیف لیست اصولگرایان در قم مشخص شد/ چه کسی جای لاریجانی قرار گرفت؟

تکلیف لیست اصولگرایان در قم مشخص شد/ چه کسی جای لاریجانی قرار گرفت؟ ایلنا در خبری مدعی شده است که شورای هماهنگی اصولگرایان بر روی ذوالنور و امیرآبادی به توافق رسیده و زاکانی را جایگزین لاریجانی نموده اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 28
کد خبر: ۲۳۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پنج ماه تا برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی زمان باقی مانده است. از هم اکنون جریان ها و جناح های سیاسی متعدد به رایزنی و بحث و جدل پرداخته تا بتوانند به حداکثر ائتلاف در انتخابات دست یابند.

 

در همین ارتباط ایلنا در خبری که صحت و سقم آن را نمی توان تایید نمود، مدعی شده است که شورای هماهنگی اصولگرایان قم بعد از بررسی گزینه های مختلف برای قرار گرفتن در کنار امیرآبادی و ذوالنور، در نهایت زاکانی نماینده سابق تهران را برای قرار گرفتن در لیست انتخاباتی خود انتخاب کردند.

 

بر اساس این گزارش، شنیده شده شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم، بعد از بررسی گزینه‌های مختلف برای پرکردن لیست سه نفره خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی، در نهایت علیرضا زاکانی نماینده سابق تهران را انتخاب کرد.

 

پیش از نهایی شدن این موضوع، روی گزینه‌هایی همچون حمید رسایی، محمود نبویان و ... هم بحث شد اما در نهایت اصولگرایان قم تصمیم گرفتند به حضور یک روحانی یعنی مجتبی ذوالنوری در لیست سه نفره خود بسنده کنند.

 

در انتخابات گذشته، امیرآبادی، ذوالنور و آشتیانی لیست سه نفره اصولگرایان قم را تشکیل می‌دادند که آشتیانی به دلیل رسیدن به سن ۷۹ سالگی، امکان کاندیدا شدن نداشت.

 

ایلنا مدعی شده است که از سوی دیگر، احتمال ائتلاف لاریجانی با طیف نوبخت در انتخابات پیش‌رو قوت گرفته است.

 

گفتنی است علی لاریجانی به همراه علی بنایی و شادنوش در انتخابات مجلس دهم در لیست امید قرار گرفته بود از این لیست سه نفره تنها لاریجانی توانست آرای لازم برای ورود به پارلمان را کسب کند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار