درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

سرلشکر صفوی: رژیم صهیونیستی می‌داند به پایان راه رسیده است

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پیامی نوشت: رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی می‌داند به پایان رسیده است؛ به این رژیم درّنده‌خو و دیوسیرت و حامی و پشتیبان اصلی آن، نیز باید یادآوری کرد، مجازات پشیمان‌کننده دلاورمردان مقاومت اسلامی قطعی و اغماض‌ناپذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پیامی با تبریک و تسلیت شهادت سردار سرلشکر حاج محمدرضا زاهدی و همراهان ایشان تأکید کرد: خون‌های پاک این عزیزان و دیگر شهدای مقاومت، زوال و نابودی اشغالگران فلسطین و آزادی قدس شریف را سرعت خواهد بخشید و رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی می داند به پایان رسیده است.

متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا {الأحزاب:23}
مردم شریف و قهرمان پرور اصفهان
و خانواده محترم شهید راه قدس سرلشکر پاسدار حاج علی (محمدرضا) زاهدی
سلام علیکم؛براه
برادر و هم رزم عزیزم از کردستان تا خوزستان و سالهای دفاع مقدس، حاج علی زاهدی مجاهدی نستوه، مخلص، صدیق و شجاع بود که پس از چهل و دو سال جهاد مستمر در راه اسلام و امنیت ایران و تقویت جبهه مقاومت و پس از زیارت مولایمان حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان با قلبی نورانی و جسمی مجروح بر طریق حق و عدالت و هدایت به دیدار معبود و یاران شهیدش همچون حاج قاسم سلیمانی، حسین خرازی و احمد کاظمی شتافت.


این شهادت پرافتخار سرداران رشید سپاه اسلام "سرلشکر پاسدار محمدرضا زاهدی " و "سردار محمد هادی حاجی رحیمی" از فرماندهان پیشکسوتان و جانبازان دفاع مقدس و مستشاران ارشد نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه و همراهان غیور و دلاور آنان در جنایت حمله موشکی هواپیماهای رژیم جعلی و پلید صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت کشورمان در دمشق را به محضر مبارک حضرت ولیعصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی)، مردم عزیز ایران و اصفهان و خانواده معظم و همرزمان آنان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.


مجاهدت‌های سترگ و صادقانه این عزیزان که مفتخر به نشان "شهید قدس" شدند برای همیشه ماندگار و به ویژه برای مجاهدان امت اسلامی در جبهه مقاومت منطقه و میدان‌های مبارزه با رژیم گرگ صفت صهیونیستی و حامیان خبیث آن به ویژه آمریکای جنایتکار الهام بخش است و خون‌های پاک این عزیزان و دیگر شهدای مقاومت زوال و نابودی اشغالگران فلسطین و آزادی قدس شریف را سرعت خواهد بخشید.


رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی می داند به پایان رسیده است (و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ)؛ به این رژیم درّنده‌خو و دیوسیرت صهیونیستی و حامی و پشتیبان اصلی آن آمریکای جنگ‌افروز نیز باید یادآوری کرد مجازات پشیمان کننده دلاور مردان مقاومت اسلامی و میراث داران شهید سلیمانی و شهید زاهدی از این جنایت قطعی و اغماض ناپذیر است.


از ذات اقدس باری تعالی برای شهیدان عالیقدر همجواری با سید و سالار شهیدان حسین بن علی علیه السلام و شهدای کربلا و برای خانواده‌های مکرم و همرزمان غیرتمند آنان ثبات قدم در پایبندی به آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و ساختن تمدّن نوین اسلامی و پاسداری از مواریث ارزشمند امام و شهدا در "خیمه ولایت" را طلب می‌کنم.

سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا/ فارس

ارسال نظر