درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

سرلشکر صفوی: باید عمق استراتژیک خودمان را ۵ هزار کیلومتر افزایش دهیم

دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا گفت: عمق دفاع استراتژیک ما دریای مدیترانه است و ما باید عمق استراتژیک خودمان را ۵ هزار کیلومتر افزایش دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر سیدیحی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در همایش روایت پیشرفت 40 سالگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: مولفه‌های موفقیت این دانشگاه ترکیبی از ایمان و اخلاص و تبعیت از امام راحل بوده است.

 

وی افزود:‌ بنیانگذاران سپاه اسلام ناب را می شناختند و ما تفکر اسلام ناب را تفکر حضرت امام و امام خامنه‌ای می‌شناسیم که این تفکر همان تفکر چهارده معصوم است.

 

سردار صفوی ادامه داد: علاوه بر این سپاه با علم و عقلانیت به پیش رفت و جنگ را هم با همین فرمول اداره کرد. اکثر فرماندهان جنگ یا دانشجو و یا فارغ التحصیل دانشگاه بودند. ما در تفکر و عقلانیت و طرح ریزی‌های عملیاتی بر دشمن تسلط داشتیم و از نقاط غیر قابل تصور به دشمن حمله می‌کردیم.

 

دستیار فرمانده کل قوا عنوان کرد: سپاه از مردم و در خدمت مردم است و این یکی از عوامل مهم پیشرفت سپاه بوده و سپاه تا آخر مردمی باقی خواهد ماند. علاوه بر این یکی دیگر از عوامل موفقیت سپاه استفاده از ظرفیت‌های کشور و فرامین حضرت امام بوده است.

 

وی تاکید کرد: ماموریت اول دانشگاه امام حسین(ع) مربوط به درون سپاه است و باید کادری را تربیت کند که اهل عمل و مردمدار باشند. علاوه بر این دانشگاه امام حسین(ع) باید به دولت و کشور کمک کند.

 

سرلشکر صفوی مطرح کرد: رهبر انقلاب در این 34 سال جبهه مقاومت را قدرت بخشیدند و سردار سلیمانی هم ظرفیت‌های سپاه را در این راستا بکار گرفت و امروز شما شاهد هستید که چگونه یمنی‌ها آمریکایی‌ها را به ذلت کشیده‌اند.

 

دستیار فرمانده کل قوا تاکید کرد: ما چاره‌ای جز عمق بخشی به دفاع و امنیت کشور نداریم. عمق دفاع استراتژیک ما دریای مدیترانه است و ما باید عمق استراتژیک خودمان را 5 هزار کیلومتر افزایش دهیم.

 

سرلشکر صفوی گفت: دریای سرخ و دریای مدیترانه نقطه استراتژیک است و نیروهای دریایی و هوافضای سپاه باید بر این نقاط متمرکز شوند چراکه جنگ‌های آتی دریاپایه و هواپایه است./ تسنیم

ارسال نظر