اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند دادستان تهران: برخی از بازداشت‌شدگان به اتهام ارسال اطلاعات و موقعیت‌های حساس به دشمن، در حال بازجویی هستند دستگیری زن خطرناک مسافرکش در جنوب تهران یک سرباز مجروح زندان اوین به شهادت رسید/ آخرین وضعیت پرونده جاسوسان سخنگوی قوه قضائیه: حجت الاسلام صدیقی از اعمال منتسب به فرزند و عروسش تبری می‌جوید/ هیچ تقصیری متوجه او نیست همه چیز درباره بیت چت (Bitchat) / پیام‌رسان غیرمتمرکز جک دورسی حکم قصاص نفس قاتل چهار زن در ملاء عام اجرا شد تنفس هوای آلوده در ۱۲ شهر خوزستان/ وضعیت قرمز در ۴ شهر هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گردوخاک در ۸ استان آموزش و پرورش اطلاعیه جدید صادر کرد + جزئیات شمار مجروحان حملات اسرائیل به ۵۷۵۰ نفر رسید/ ۱۷۰ مجروح جنگ همچنان بستری هستند

بیشترین کمبود مدرسه در این ۷ استان کشور

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، تهران، قم، البرز و آذربایجان غربی برای ساخت مدرسه نیاز به توجه بیشتری دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا خان‌محمدی؛ رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، تهران، قم، البرز و آذربایجان غربی برای ساخت مدرسه نیاز به توجه بیشتری دارند و در صدر دریافت اعتبارات مالی قرار دارند، خیران هم بیشترین توجه را به این استان‌ها دارند.

 

وی افزود: سال گذشته یک هزار و 114 کلاس درس در استان خراسان رضوی، هزار کلاس درس در استان تهران، و 980 کلاس درس در استان سیستان و بلوچستان ساخته شدند.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: هم‌اکنون 70 هزار کلاس درس کشور نیازمند مقاوم‌سازی و 30 هزار کلاس درس نیازمند تخریب و بازسازی هستند. مدارس نوساز، در برابر زلزله حتی تا 7 ریشتر مقاوم هستند و حتی در زلزله خوی مدارس به پایگاه‌های امدادی تبدیل شدند.

 

خان‌محمدی با اشاره به تمرکز بر ساخت مدارس بزرگ عنوان کرد: تا پایان برنامه هفتم باید 200 مجتمع آموزشی (مدارس بزرگ) ساخته شود بر این اساس در قالب برنامه مولد سازی، مدارس کوچک جمع آوری و به جای آن مدارس بزرگ ساخته می‌شود.

 

وی درباره هزینه ساخت یک کلاس درس گفت: هزینه ساخت در مدارس مختلف متفاوت است اما به طور متوسط هزینه ساخت یک کلاس درس، 1.5 میلیارد تومان است.

 

خان‌محمدی با اشاره به اینکه روزانه حدود 40 کلاس درس ساخته می‌شود، تصریح کرد: عمر مفید مدارس به شرط نگهداری و تعمیر مناسب، 50 سال است. مدارس جدید باید دارای نمازخانه و مطابق با معماری ایرانی و اسلامی باشند.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: 54 درصد مدارس ساخته شده با مشارکت خیران است و سال گذشته 1600 مدرسه از تعداد 2900 مدرسه با مشارکت خیران ساخته شد./ تسنیم

ارسال نظر