فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

180 روز جنایت بی‌وقفه علیه بشریت

180 روز جنایت بی‌وقفه علیه بشریت سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت: آنچه در ۶ ماه اخیر در باریکه خونین غزه رخ داده، نمایه‌ای جدید و نفرت‌انگیز از عمق وحشیگری و درندگی رژیم جعلی اسرائیل را در برابر دیدگان جهانیان قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اوضاع جاری در غزه و گذشت ۱۸۰ روز از جنایات رژیم صهیونیستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: غزه؛ «یکصد و هشتاد روز جنایت بی وقفه علیه بشریت».


وی افزود. با نگاهی حتی گذرا به جنایات هفتاد و چند ساله رژیم نامشروع صهیونیستی که بی‌هیچ شائبه‌ای در سایه حمایت‌ها و پشتیبانی‌های همه جانبه رژیم‌های مدعی آمریکا و انگلیس در طی این سال‌ها صورت گرفته است، عیان می‌شود که رفتارهای غیرانسانی و حذف خونین ساکنان سرزمین‌های اشغال شده، همواره بخشی از سیاست عملی این هویت تروریستی بوده است.


سخنگوی وزارت خارجه عنوان کرد: پدیدآورندگان این هویت جعلی و تروریستی در قلب منطقه غرب آسیا، در عمل اجازه دادند که رژیم صهیونیستی از چنان درندگی و سبوعیتی برخوردار باشد که دیگران حتی جرأت نزدیک شدن و یا خیال تهدید و آزار آن را نداشته باشند‌. بر همین اساس، آنچه موجبات تداوم اشغالگری صهیونیست‌ها در این سال‌ها را فراهم کرده، اتخاذ استراتژی داعش گونه و انتشار وحشت و رعب در بین کشورهای منطقه و اعمال خشونت در بالاترین و غیراخلاقی ترین سطح آن نسبت به مردم بیگناه محصور در سرزمین‌های اشغالی بوده است.


وی خاطرنشان کرد: با این وجود، آنچه در ۶ ماه اخیر در باریکه خونین غزه رخ داده است، نمایه‌ای جدید و نفرت انگیز از عمق وحشیگری و درندگی این رژیم جعلی را در برابر دیدگان جهانیان قرار داده است.

ثبت رکوردی جدید در تاریخ جنایات رژیم صهیونیستی
کنعانی گفت: حجم اقدامات غیرانسانی و ضد بشری صورت گرفته در جنگ نابرابر غزه، رکوردی جدید در تاریخ جنایات رژیم صهیونیستی به ثبت رسانده و محدوده‌ای بسیار فراتر از تمامی خطوط قرمز و محدودیت‌های بین‌المللی ترسیم شده در جنگ‌ها و الزامات قانونی و اخلاقی و انسانی ناظر بر سرزمین‌های اشغال شده در جنگ و همچنین حقوق متصور برای غیرنظامیان را درنوردیده است.

 

این دیپلمات ارشد ایرلنی همچنین در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رژیم جعلی اسرائیل طی ۶ ماه جنگ جاری علیه باریکه غزه، تحت حمایت دولت‌های آمریکا و انگلیس، به صورت هدفمند، غیر قابل باور و زننده‌ای، تمامی آنچه به عنوان حقوق بشر و ارزش‌های انسانی و اخلاقی از آن مستفاد می‌شود را عملا به سُخره گرفته است.

 

وی افزود: در کلکسیون هولناک جنایات صهیونیست‌ها طی ۶ ماه اخیر، از هدف قرار دادن و کشتار فجیع بیش از ۹ هزار مادر و ۱۴ هزار کودک تا ایجاد قحطی ساختگی و تهدید غیرانسانی بیش از یک و نیم میلیون آواره از طریق محدودیت‌های غذایی و دارویی وجود دارد.

 

کنعانی بیان کرد: آنچه درد و غم حاصل از این حجم از جنایات را دو چندان می‌کند آن است که همه این جنایات غیرانسانی و فجیع، در عصر توسعه ارتباطات و به طور روزمره و لحظه به لحظه در مقابل دیدگان جهانیان، دولت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی از جمله شورای امنیت و شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد صورت می‌پذیرد‌.

 

پایان جنگ نابرابر و خونین، آغاز فروپاشی ساختار نامشروع رژیم صهیونیستی
وی گفت: طی این ۶ ماه نفس‌گیر و اندوهبارِ مملو از خشونت و جنایت علیه بشریت، علی رغم فشار افکار عمومی در سراسر دنیا که خواهان محکوم کردن و قطع فوری جنایات رژیم اسرائیل بوده‌اند، نهادها و مجامع مسئول بین‌المللی در نهایت استیصال و درماندگی، موفق به اعمال سطح نازلی از مسئولیت‌های بین‌المللی خود از جمله توقف فوری جنگ علیه شهروندان غزه، رسیدگی به وضعیت مجروحان، ارسال دارو و غذای کافی برای آوارگان و همچنین یافتن اجساد شهدای به جا مانده در زیر آوار ویرانه‌های منازل، مدارس، پناهگاه‌ها و بیمارستان‌های ویران شده نشده‌اند، به گونه‌ای که همچنان اجساد بیش از ۷ هزار قربانی به دست نیامده است!

 

کنعانی اضافه کرد: گویی حامیان صهیونیست‌ها به این باور غلط رسيده‌اند که هر چه حجم جنایت‌ها بیشتر، عمق آن دهشتناک‌تر و گسترش آن عیان‌تر باشد، زمینه‌های امتداد حیات این ساختار جعلی بیشتر فراهم خواهد شد!

 

وی گفت: پدید آورندگان و حامیان رژیم جعلی صهیونیستی و دولت‌ها و نهادهایی که تنها نظاره‌گر گسترش حجم ویرانی و افزایش تعداد شهدای فلسطینی در این نسل‌کُشی آشکار بوده‌اند، باید بدانند که برخلاف محاسبات و میل آنان، پایان این جنگ نابرابر و خونین، آغاز فروپاشی ساختار نامشروعی است که عناصر بقای آن را خشونت و کشتار از یکسو و حمایت‌های سیاسی، مالی، نظامی و بین‌المللی تعدادی دولت مدعی و فریبکار غربی از سوی دیگر تشکیل داده است.


کنعانی در پایان گفت:خونِ شیرخوارگان، کودکان، زنان و سایر شهدایی که بی‌هیچ گناه و عذری با تحمل گرسنگی و تشنگی، در نبود دارو و درمان و در مقابل سکوت دنیای زر و زور در خون خود غلطیدند، در کنار نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی و حامیان آن، پیکره آمیخته با ظلم و جنایت صهیونیست‌ها را فرو خواهد ریخت‌./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار