رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز

واکنش نماینده مجلس به عدم پرداخت عیدی مددجویان

واکنش نماینده مجلس به عدم پرداخت عیدی مددجویان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت که با دعوت از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی از آنها خواهیم خواست تا درباره علت عدم پرداخت عیدی مددجویان بهزیستی و کمیته امداد توضیح دهند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید کریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به عدم پرداخت عیدی مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهار کرد: کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی در اولین جلسه کمیسیون که در هفته آینده برگزار می‌شود، علت عدم پرداخت عیدی تحت پوششان کمیته امداد و بهزیستی را پیگیری خواهد کرد.

 

وی افزود: به همین منظور از مسئولان مربوطه از جمله وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور دعوت به عمل خواهد آمد تا در جلسات کمیسیون حضور یافته و توضیحی درباره دلایل عدم پرداخت عیدی مدد جویان کمیته امداد و بهزیستی به اعضا ارائه دهند.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه عیدی یک خانواده 5 نفره حدود 2 میلیون تومان است، اظهار کرد: این خانواده‌ها برای هزینه کرد این میزان دریافتی در شب عید برنامه ریزی کرده بودند که با عدم پرداخت بسیاری از آنها در این شرایط اقتصادی دچار مشکل شده‌اند.

 

حسینی با بیان اینکه پرداختی سازمان‌های حمایتگر به این اقشار رقم ناچیزی است، گفت: پرداخت مستمری و حمایت از اقشار ضعیف و آسیب پذیر باید اولویت نهادهای مربوطه باشد، لذا مجلس به عنوان نهاد نظارتی موضوع عدم پرداخت عیدی به مددجویان را پیگیری خواهد کرد.

 

 عیدی مددجویان به میزان یک مستمری ماهانه است که در سال 1401 میزان مستمری حدود 500 هزار تومان بود و متاسفانه عیدی مددجویان در سال 1402 نیز حدود 250 هزار تومان به میزان نصف یک مستمری واریز شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار