ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

آیت الله رئیسی: ایجاد اشتغال موضوع محوری در دولت است

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال موضوع محوری در دولت است، گفت: بهترین خبر برای دولت این است که خط تولیدی آغاز به کار کرده و عده‌ای صاحب شغل شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور صبح امروز یکشنبه 20 اسفند ماه 1402 در جشن توانمندسازی 100 هزار مددجوی کمیته امداد گفت: در سال ۵۷ بعد پیروزی انقلاب اسلامی کمیته امداد جز اولین نهادهایی است بود که به فرمان امام تشکیل شد. کمیته امداد برکات زیادی در توجه به محرومان و نیازمندان و مددجویان داشته است. بزرگانی در این مجموعه بودند که یاد نیک انها بر زبانها جاری است.


وی با بیان اینکه مردان و زنان نیکوکار فراوانی در کشور داریم و این کمک حتی مربوط به افراد دارای مکنت و دارای امکانات نیست، ادامه داد: هستند افرادی که خود به نوعی نیاز دارند ولی نیاز دیگران را هم برطرف می کنند.


رئیسی افزود: دگرخواهی در پرتو خداخواهی جلوه ای از زندگی مومنانه مردم است. در مسئله کرونا دیدید در کشورهای غربی و اروپایی فروشگاه ها غارت شد و رحمی وجود نداشت ولی این چیزها در کشور ما مشاهده نشد زیرا رهبر معظم انقلاب کمک مومنانه را مطرح کردند و این کمک مومنانه باعث شد در کشور شاهد این حوادث نباشیم.



وی ادامه داد: مردم ما به فکر یکدیگرند و دگرخواهی در پرتو خداخواهی جلوه ای از زندگی مومنانه مردم است.


رئیس جمهور با بیان اینکه کمیته امداد امروز مورد اعتماد همه است، خاطر نشان کرد: همه به این کمیته اعتماد دارند و این اعتماد باعث توجه مردم شده است. محور در کمیته امداد توامندسازی است.


وی با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال موضوع محوری در دولت است، بیان کرد: بهترین خبر برای دولت این است که خط تولیدی آغاز به کار کرده و عده ای صاحب شغل شده اند.


رئیس جمهور گفت: خود کفایی و توانمند سازی در برنامه کمیته امداد که مددجویان را در جایگاه تولید کننده قرار می‌دهد حائز اهمیت و با ارزش است./ فارس

ارسال نظر