موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

توافق ایران و پاکستان برای آزادی زندانیان ۲ کشور

توافق ایران و پاکستان برای آزادی زندانیان ۲ کشور وزیر دادگستری پاکستان از پیشنهاد معاون وزیر دادگستری جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تسهیل آزادی زندانیان دو کشور با رویکرد بشردوستانه استقبال کرد و به ارائه همکاری‌های لازم در این خصوص اطمینان داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سناتور اعظم نذیر تارَر؛ وزیر دادگستری پاکستان پنجشنبه 16 فروردین 1403 میزبان عسکر جلالیان؛ معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری کشورمان در اسلام‌آباد بود.

 

طرفین در این دیدار، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه‌ای، در خصوص روابط دوجانبه ایران و پاکستان به‌ویژه در حوزه قضایی، حقوقی و کنسولی تبادل نظر کردند.

 

جلالیان با اعلام این خبر که هم اکنون 160 پاکستانی در زندان‌های ایران در حال گذران دوران محکومیت خود هستند، افزود: 60 نفر از ایرانیان نیز در زندان‌های کشور پاکستان در بازداشت به سر می‌برند، در این خصوص پیشنهاد می‌کنیم تمهیدات و روال قانونی لازم برای آزادی زندانیان دو طرف فراهم شود، جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در اقدامی بشردوستانه، زندانیان پاکستانی را آزاد کرده و طرف پاکستانی نیز متقابلا نسبت به آزادی زندانیان ایرانی اقدام کند.

 

وزیر دادگستری پاکستان نیز در این دیدار با استقبال از پیشنهاد طرف ایرانی در خصوص آزادی زندانیان دو کشور اظهار داشت: اسلام‌آباد آماده هرگونه همکاری با تهران در این زمینه است، وزارت کشور پاکستان برای آزادی آن دسته از زندانیان ایرانی که مرتکب جرایم جزئی شده‌اند، اقدام خواهد کرد.

 

طرفین در این دیدار در خصوص ارائه تسهیلات مسافرتی و تجاری برای بهبود روابط گردشگری و تجاری دوجانبه توافق کردند.

 

معاون وزیر دادگستری کشورمان در سفر به پاکستان با قائم مقام وزارت دادگستری و وزارت کشور پاکستان نیز به صورت جداگانه دیدار و گفت‌وگو کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار