دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

مهم‌ترین علت تصادفات شهری در پایتخت

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: عدم توانایی رانندگان در کنترل وسیله نقلیه ناشی از سرعت مطمئنه، رتبه اول علل تصادفات شهر تهران در نوروز ۱۴۰۳ بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 06
کد خبر: ۲۳۴۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ رابعه جوانبخت افزود: پیش بینی پلیس در خصوص خلوتی معابر در ایام نوروز و افزایش سرعت‌ها و احتمال بروز تصادفات توسط برخی رانندگان درست بود.

 

وی بیان داشت: رتبه اول علل تصادفات در طرح نوروزی که از ۲۴ اسفند تا ۱۴ فروردین در شهر تهران آغاز شده بود عدم توانایی رانندگان در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه و تجاوز از سرعت‌های مجاز بوده است.

 

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: این خلوتی معابر دقیقاً باعث وسوسه رانندگان به افزایش سرعت‌ها و سبقت در معابر خلوت می‌گردید و دقیقاً برنامه‌ریزی های پلیس نیز بر همین اساس و برخورد با تخلفات حادثه ساز در نوروز ۱۴۰۳ انجام شده بود./ مهر

ارسال نظر