نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند

پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری آزارگر زنان تهرانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ مرتضی نثاری؛ معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی جوان به اتهام سرقت به‌عنف و آزار و اذیت چند زن خبر داد و گفت: اواخر بهمن ماه ۱۴۰۳، پرونده‌ای با موضوع سرقت همراه با آزار و اذیت جنسی از شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک تهران به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.

وی افزود: در نخستین مرحله از رسیدگی به این پرونده، خانم جوانی (متولد ۱۳۶۴) با حضور در اداره شانزدهم اعلام داشت که شغلش نظافت منزل است و از طریق درج آگهی در سایت دیوار، با مشتریان در تماس است. به گفته این خانم، در تاریخ ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۳، فردی که خود را «آقای ملکی» معرفی کرده بود، برای نظافت راه‌پله‌های ساختمانی در محدوده چهارراه ایران‌خودرو تماس گرفته و آدرسی در همان منطقه به وی داده بود.

سرهنگ نثاری ادامه داد: شاکیه در ادامه اظهارات خود عنوان کرد که در ساعت ۶ عصر در محل حاضر شده و مردی جوان با یک دستگاه موتورسیکلت سبزرنگ با او مواجه شده و ضمن معرفی خود به نام «آقای ملکی» با اصرار و به بهانه رفتن به محل ساختمان، وی را سوار موتورسیکلت کرد. این مرد ناگهان مسیر خود را به سمت اتوبان کرج تغییر داد و به بیراهه رفت. زمانی که شاکیه به این موضوع اعتراض می‌کند، متهم با تهدید چاقو ابتدا گوشی تلفن همراه او را به سرقت می‌برد و سپس او را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد و در نهایت به‌سرعت از محل متواری می‌شود.

به گفته این مقام انتظامی با توجه به حساسیت بالای موضوع، تیمی ویژه از کارآگاهان اداره شانزدهم مأمور رسیدگی به پرونده شدند.

در جریان تحقیقات، شکات دیگری نیز شناسایی شدند که همگی به شیوه‌ای مشابه توسط سرنشین یک موتورسیکلت سبزرنگ مورد سرقت و آزار قرار گرفته بودند.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به ویژگی‌های مشترک پرونده‌ها گفت: شکات اغلب زنانی بودند که برای مشاغلی نظیر پرستاری کودک یا نظافت به‌صورت روزمزد و موقت فعالیت می‌کردند و آگهی خود را در سایت‌هایی نظیر دیوار منتشر کرده بودند.

وی افزود: در ادامه اقدامات اطلاعاتی و فنی و با استفاده از اطلاعات جمع‌آوری‌شده از شکات، سرانجام در تاریخ ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۳، متهم ۲۳ ساله در حوالی چهارراه ایران‌خودرو ـ روبه‌روی فرش وزرا ـ شناسایی و دستگیر شد. در زمان دستگیری، سلاح سرد مورد استفاده در جرایم نیز از او کشف و ضبط شد.

سرهنگ نثاری با اشاره به اعترافات صریح متهم اظهار کرد: متهم در بازجویی‌های اولیه عنوان کرده که با استفاده از هویت جعلی و معرفی خود به نام «ملکی» در سایت دیوار، زنان جویای کار را شناسایی و با آنها تماس می‌گرفته و با ترفند‌هایی نظیر استخدام برای پرستاری یا نظافت، قرار ملاقات می‌گذاشته است. وی قربانیان را به بهانه رفتن به محل کار، سوار موتورسیکلت کرده و در صورت مخالفت، با تهدید چاقو آنها را وادار به سوار شدن می‌کرد.

وی ادامه داد: با توجه به اعترافات صریح متهم، شناسایی دقیق وی توسط شکات و احتمال ارتکاب جرایم مشابه دیگر، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است.

پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم

پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم

معاون پلیس آگاهی در پایان تصریح کرد: از تمام شهروندانی که متهم را شناسایی می‌کنند و خود نیز شکایتی مشابه دارند، دعوت می‌شود تا جهت پیگیری شکایت به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند همچنین به شکات اطمینان داده می‌شود که هویت و اظهارات آنان نزد پلیس کاملاً محرمانه خواهد ماند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار