سهم ۴ درصدی بانوان از اهدای خون در کشور-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

سهم ۴ درصدی بانوان از اهدای خون در کشور

سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: در سال گذشته شاخص اهدای خون در کشور نزدیک به ۵ درصد رشد داشت و ۲ میلیون و ۳۲۷ هزار و ۹۷۷ واحد خون اهدا شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 06
کد خبر: ۲۳۴۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، بشیر حاجی بیگی افزود: طی سال گذشته استان تهران با بیش از ۱۶ درصد بیشترین مشارکت را در تأمین خون کشور داشته است و پس از آن استان فارس با بیش از ۷ درصد و استان خراسان رضوی با نزدیک به ۷ درصد بیشترین سهم را در تأمین خون کشور عهده دار شدند.

 

وی ادامه داد: طی سالی که گذشت استان لرستان با رشد بیش از ۲۲ درصدی اهدای خون بیشترین افزایش را به خود اختصاص داد و استان‌های خراسان شمالی با بیش از ۱۶ درصد رشد و استان کهگیلویه و بویراحمد با نزدیک به ۱۳ درصد رشد اهدای خون در رتبه‌های دوم و سوم ایستادند.

 

حاجی بیگی افزود: طی سال ۱۴۰۲ شاخص اهدای مستمر در کشور بیش از ۵۴ درصد بود که استان سمنان با نزدیک به ۶۹ درصد در این شاخص از سایر استان‌ها پیشی گرفت. همچنین استان‌های یزد با بیش از ۶۴ درصد و قم با بیش از ۶۳ درصد رتبه‌های بعدی را به دست آوردند.

 

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران گفت: طی زمان یاد شده اهدای بانوان بیش از ۴ درصد بود که استان‌های لرستان با نزدیک به ۹ درصد، خراسان شمالی نزدیک به ۸ درصد و سیستان و بلوچستان با بیش از ۷ درصد در این شاخص از سایر استان‌ها پیشی جسته اند.

 

وی تاکید کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۰۲ هزار و ۸۰۷ واحد خون توسط بانوان کشور به بیماران اهدا شد و این آمار نسبت به سال گذشته اندکی افزایش داشته است.

 

حاجی بیگی خاطر نشان کرد: مشارکت بانوان در امر نجات بخش اهدای خون در کشورمان کمتر از حد انتظار است و در کشورهای پیشرفته دنیا که شاخص اهدای خون ما نزدیک به آنها است این شاخص حدود ۵۰ درصد است.

 

وی با اشاره به همپوشانی مناسب استان‌ها طی تنش‌های فصلی و موقعیت‌های خاص برای استان‌های مختلف در شبکه ملی خون رسانی گفت: طی مدت یاد شده شاخص عملکرد شبکه ملی خون رسانی نسبت به سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۰ درصد افزایش داشت و ۱۹۴ هزار و ۱۶۸ واحد خون از طریق این شبکه در استان‌های کشور توزیع شد.

 

حاجی بیگی افزود: استان‌های لرستان، خراسان شمالی و قم ضمن برعهده گرفتن بیشترین نقش در این شبکه ملی، در این شاخص نسبت به سال ۱۴۰۱ نیز عملکرد موفق تری نشان داده اند.

 

شاخص اهدای خون به ازای هزار نفر در کشورمان در سالی که گذشت به بیش از ۲۷ نفر رسید و به دست آوردن شاخص بیش از ۴۰ در هزار در استان مازندران، بیش از ۳۹ در هزار در استان سمنان و بیش از ۳۷ در هزار در استان یزد، نشان دهنده مشارکت بالای هموطنان ما در این استان‌ها است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار