قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

روز ۱۸۶ طوفان الاقصی/ استقبال از عید فطر با موشک و خون در غزه

روز ۱۸۶ طوفان الاقصی/ استقبال از عید فطر با موشک و خون در غزه شهادت و زخمی شدن جمعی از فلسطینی‌ها در بمباران نوار غزه و گرفتار شدن نظامیان صهیونیست در کمین نیروهای فلسطینی در کرانه باختری از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی کشورهای اسلامی و عربی بعد از یک ماه عبادت با برگزاری جشن به استقبال عید فطر می‌روند که ساکنان نوار غزه زیر آتش و آوار با خون و موشک از این عید بزرگ مسلمانان استقبال می‌کنند.

 

غزه با خون و بمباران به استقبال عید فطر می‌رود

خبرنگار شبکه المیادین از تداوم حمله‌های هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های مختلف نوار غزه طی بامداد امروز خبر داد.

 

گزارش‌های رسانه‌ای همچنین بیانگر شهادت یک پزشک فلسطینی در جریان حمله‌های رژیم صهیونیستی علیه تقاطع السرایا در مرکز شهر غزه است.

 

علم الدین صباح خبرنگار عرب زبان مستقر در نوار غزه تاکید کرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی طی ساعت‌های بامداد امروز خانه‌های مسکونی را در منطقه البلد واقع در دیرالبلح بمباران کردند.

 

وی اضافه کرد: توپخانه این رژیم نیز بامداد امروز محله التفاح واقع در منطقه جنوبی شهر غزه را هدف قرار داد. این در حالی است که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بخش‌هایی از شمال نوار غزه را بمباران کردند.

 

صباح تصریح کرد: پیش بینی می‌شود تعداد شهدای فلسطینی برجای مانده در خان یونس بعد از عقب نشینی رژیم صهیونیستی از این منطقه افزایش یابد. تاکنون پیکرهای ۸۴ شهید از زیر آوار بیرون کشیده شده است. برخی از این پیکرها پوسیده اند.

 

استقبال از عید فطر با خون و موشک در غزه

وی بیان کرد: در حالی در کشورهای اسلامی و عربی به استقبال عید فطر می‌رود که این عید در سایه حمله‌های رژیم صهیونیستی و افزایش تعداد شهدای فلسطینی در نوار غزه احساس نمی‌شود.

 

از سوی دیگر خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی کمیته‌های مردمی را در نوار غزه که مسئول توزیع کمک‌های بشردوستانه در جنوب شرق شهر غزه هستند هدف قرار دادند.

 

در این حمله وحشیانه عناصر صهیونیست دست کم یکی از اعضای این کمیته‌ها به شهادت رسیده و چند تن دیگر زخمی شدند.

 

کشتار عمدی نیروهای درمانی و بیماران در غزه

از سوی دیگر یکی از مسئولان وزارت بهداشت نوار غزه به سیاست رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن نیروهای درمانی و نابودی سیستم پزشکی این باریکه اشاره کرد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت نوار غزه در گفت و گو با شبکه الجزیره تاکید کرد: اشغالگران صهیونیست به صورت برنامه ریزی شده و هدفمند سیستم بهداشتی و درمانی نوار غزه را نابود کردند.

 

وی در ادامه افزود: عناصر صهیونیست به صورت عمدی نیروهای درمانی و پزشکی را به همراه بیماران هدف قرار داده و به شهادت رساندند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار