رشد وحشتناک فرونشست زمین در جنوب تهران صدور دستورالعمل پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی، مهم و ملی توسط اژه‌ای محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی/ جاده چالوس یکطرفه می‌شود کیفیت هوای تهران در وضعیت ناسالم قرار گرفت هزینه نجومی دریافت گواهینامه رانندگی آخرین وضعیت جاده‌های شمال کشور / محور چالوس در روز جمعه مسدود است وزیر ارتباطات: مکانیسم ماشه مانع رشد اقتصاد دیجیتال نخواهد شد ماجرای فوت زن عراقی در مشهد در پی عمل زیبایی هشدار هواشناسی؛ افزایش بارش در ۵ استان/ خیزش گرد و خاک در ۱۱ استان ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال/ اجرای محدودیت مقطعی صدای انفجار‌های کنترل شده در اصفهان شنیده می‌شود دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی از مهر ۱۴۰۴ توسط فراجا در کدام کشور‌ها تعداد زنان از مردان بیشتر است؟ رای نهایی در پرونده کلثوم اکبری صادر شد نرخ‌های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد + جزئیات 

مرحله جدید دهک‌بندی خانوار‌ها اعلام شد؛ صدک‌بندی طبق مدل «خودرو» و «تراکنش‌های بانکی»

محمدی گفت: باتوجه به اینکه آخرین به‌روزرسانی دهک‌بندی‌ها در دی ماه سال گذشته انجام شده است، مرحله بعدی اوایل شهریورماه انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 14
کد خبر: ۲۳۵۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا محمدی رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان اظهار کرد: مطابق قانون بودجه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است نسبت به به‌روزرسانی داده‌های ثبتی، متقن و قابل اتکا دریافتی از دستگاه‌های مختلف برای دهک‌بندی و وسع‌سنجی خانوارها، ۲ بار در سال (هر ۶ ماه یکبار) اقدام کند.

 

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه آخرین به‌روزرسانی دهک‌بندی‌ها در دی ماه سال گذشته انجام شده است، مرحله بعدی اوایل شهریورماه انجام خواهد شد.

 

محمدی با بیان اینکه یارانه‌بگیران فعلی براساس آخرین به‌روزرسانی دهک‌ها یارانه خود را دریافت می‌کنند، افزود: افرادی که نسبت به دهک‌بندی‌ها اعتراض و در سامانه ثبت اعتراض کرده‌اند، به تدریج توسط مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان بررسی می‌شوند و زمان اعمال تغییرات در شهریورماه است. به عبارتی دهک خانوار‌ها تا دوره بعدی به‌روزرسانی‌ها غیر قابل تغییر بوده و مجدداً با دریافت داده‌های ثبتی اقتصادی و اجتماعی ارزیابی خواهد شد.

 

رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان تصریح کرد: طبق آخرین به‌روزرسانی‌ها ۸ درصد از افرادی که تغییراتی در دهک‌بندی‌شان ایجاد شده بود، ثبت اعتراض کرده‌اند که در حال بررسی اعتراض و وضعیت داده‌های ثبتی اقتصادی و اجتماعی هستیم و در صورت تایید اعتراض، در شهریور ماه اعمال می‌شود.

 

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود به صدک‌بندی خانوار‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: در سامانه حمایت وزارت رفاه، شناسنامه اقتصادی خانوار در هر کدام از شاخص‌ها به صورت صدک‌بندی درآمده است، به طوریکه باتوجه به مدل خودرو یا میزان تراکنش‌های بانکی و درآمدها، صدک وضعیت اقتصادی خانوار مشخص شده و در نهایت این صدک‌ها میانگینی از صدک کل خانوار را نشان می‌دهد.

 

وی به شهروندان گفت در صورت اعتراض نسبت به دهک‌بندی‌ها، از طریق سایت حمایت یا با شماره‌گیری ۰۲۱۶۳۶۹ با مرکز پاسخگویی وزارت رفاه که از ۸ صبح تا ۱۲ شب پاسخگوی مردم است، اعتراض خود را ثبت کنند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار