ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

۱۹ کشته بر اثر رانش زمین در اندونزی

بر اثر رانش زمین در اندونزی دست کم ۱۹ نفر کشته و ۲ نفر دیگر مفقود شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 14
کد خبر: ۲۳۶۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز یکشنبه، کشته شدگان و ۲ بازمانده از ۲ روستای ماکاله و ماکاله جنوبی در منطقه تانا توراجا در استان سولاوسی جنوبی به خارج از محل حادثه منتقل شدند.

سلیمان مالیا، رئیس آژانس بلایای طبیعی اندونزی گفت: ۱۹ نفر در این اتفاق جان باختند که ۴ نفر متعلق به جنوب شهر ماکاله و ۱۵ نفر دیگر به روستا‌های اطراف آن تعلق داشتند.

رئیس آژانس بلایای طبیعی اندونزی با اشاره به اینکه همچنان ۲ نفر مفقود هستند، تاکید کرد که در حال حاضر جستجو برای قربانیان دیگر در حال انجام است.

به گفته این مقام اندونزیایی، منطقه تانا توراجا و مناطق حومه به طور مداوم شاهد بارش‌های سنگین بدون توقف به ویژه در هفته گذشته بودند.
مالیا اضافه کرد: بارش سنگین باعث فرسایش خاک مناطق مسکونی واقع در شیب‌های کوهستانی شده و منجر به رانش زمین و دفن شدن خانه‌های ساکنین شده است.

گوناردی موندو، رئیس پلیس محلی گفت: ده‌ها سرباز، پلیس و داوطلب به جستجو در روستا‌های ماکاله و ماکاله جنوبی، در یک منطقه دورافتاده و تپه‌ای پیوستند. امدادگران بامداد یکشنبه موفق شدند دو مجروح از جمله یک دختر ۸ ساله را بیرون بکشند و سریعاً آن‌ها را به بیمارستان اطراف منتقل کنند.

موندو افزود: نیمه شب شنبه گل ولای تپه‌های اطراف ۴ خانه در منطقه تانا توراجا در استان سولاوسی جنوبی را مدفون کرده است.

اندونزی در طول فصل بارانی مستعد رانش زمین است و این مشکل در برخی نقاط به دلیل جنگل زدایی تشدید شده است و باران‌های سیل آسای طولانی مدت باعث جاری شدن سیل در برخی مناطق این کشور مجمع الجزایری شده است.

سیل ماه گذشته و رانش زمین در جزیره سوماترا دست کم ۳۰ کشته برجای گذاشت و تعداد زیادی همچنان مفقود هستند. /  همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر