قدردانی از خدایان با پرتاب حیوانات به دهانه آتشفشان + تصاویر-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

قدردانی از خدایان با پرتاب حیوانات به دهانه آتشفشان + تصاویر

آیین‌های شکرگزاری باستانی یادنیا کاسادا برای قرن‌ها بخشی از زندگی مردم تنگریی اندونزی بوده است. هزاران نفر از مردم تنگریی در اندونزی به بالای کوه برومو رفتند و اقدام به پرتاب کردن هدایا به دهانه آتشفشان کردند. آیین‌های شکرگزاری باستانی یادنیا کاسادا برای قرن‌ها بخشی از زندگی مردم تنگریی اندونزی بوده است. امروزه، هوای غیرقابل پیش‌بینی و تغییرات آب و هوایی به یک معضل برای جامعه کشاورز تنگریی تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تنگریی‌ها در دهکده‌های زیادی در یک پارک ملی در کوه برومو، یکی از چندین آتشفشان فعال در اندونزی زندگی می‌کنند. این پارک که در بین گردشگران محبوب است، در نزدیکی شهر پروبولینگو در جاوه شرقی، در ۸۰۰ کیلومتری (۵۰۰ مایل) جاکارتا واقع شده است.

جامعه تنگریی از زمان امپراتوری ماجاپاهیت قرن سیزدهم این جشنواره را برای ابراز ارادت و قدردانی خود به اجداد و خدایان خود برگزار کرده است. هزاران تنگریی با حمل اقلامی که شامل سبزیجات، میوه‌ها و همچنین بز‌ها و سایر دام‌ها می‌شود، به بالای کوه ۲۳۲۹ متری (۷۶۴۱ فوتی) برومو می‌روند و مراسم خود را با پرتاب کردن هدایا به داخل دهانه پایان می‌دهند.

در طول جشنواره این هفته، بسیاری از هندو‌ها ابراز امیدواری کردند که این جشنواره به بهبود معیشت آنها کمک کند. سال گذشته، حدود دو سوم اندونزی - از جمله تمام جاوه - شدیدترین فصل خشک را از سال ۲۰۱۹ به دلیل پدیده آب و هوایی ال نینو که بیشتر از حد معمول طول کشید و باعث خشکسالی شد که به محصولات زراعی آسیب رساند و آتش سوزی جنگل‌ها را تشدید کرد، تجربه کرد. در حالی که هواشناسان انتظار باران بیشتری را در سال جاری دارند، بسیاری از کشاورزان هنوز با مشکل مواجه هستند. / فرارو

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر