قدردانی از خدایان با پرتاب حیوانات به دهانه آتشفشان + تصاویر-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

قدردانی از خدایان با پرتاب حیوانات به دهانه آتشفشان + تصاویر

آیین‌های شکرگزاری باستانی یادنیا کاسادا برای قرن‌ها بخشی از زندگی مردم تنگریی اندونزی بوده است. هزاران نفر از مردم تنگریی در اندونزی به بالای کوه برومو رفتند و اقدام به پرتاب کردن هدایا به دهانه آتشفشان کردند. آیین‌های شکرگزاری باستانی یادنیا کاسادا برای قرن‌ها بخشی از زندگی مردم تنگریی اندونزی بوده است. امروزه، هوای غیرقابل پیش‌بینی و تغییرات آب و هوایی به یک معضل برای جامعه کشاورز تنگریی تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تنگریی‌ها در دهکده‌های زیادی در یک پارک ملی در کوه برومو، یکی از چندین آتشفشان فعال در اندونزی زندگی می‌کنند. این پارک که در بین گردشگران محبوب است، در نزدیکی شهر پروبولینگو در جاوه شرقی، در ۸۰۰ کیلومتری (۵۰۰ مایل) جاکارتا واقع شده است.

جامعه تنگریی از زمان امپراتوری ماجاپاهیت قرن سیزدهم این جشنواره را برای ابراز ارادت و قدردانی خود به اجداد و خدایان خود برگزار کرده است. هزاران تنگریی با حمل اقلامی که شامل سبزیجات، میوه‌ها و همچنین بز‌ها و سایر دام‌ها می‌شود، به بالای کوه ۲۳۲۹ متری (۷۶۴۱ فوتی) برومو می‌روند و مراسم خود را با پرتاب کردن هدایا به داخل دهانه پایان می‌دهند.

در طول جشنواره این هفته، بسیاری از هندو‌ها ابراز امیدواری کردند که این جشنواره به بهبود معیشت آنها کمک کند. سال گذشته، حدود دو سوم اندونزی - از جمله تمام جاوه - شدیدترین فصل خشک را از سال ۲۰۱۹ به دلیل پدیده آب و هوایی ال نینو که بیشتر از حد معمول طول کشید و باعث خشکسالی شد که به محصولات زراعی آسیب رساند و آتش سوزی جنگل‌ها را تشدید کرد، تجربه کرد. در حالی که هواشناسان انتظار باران بیشتری را در سال جاری دارند، بسیاری از کشاورزان هنوز با مشکل مواجه هستند. / فرارو

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار