سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

قدردانی از خدایان با پرتاب حیوانات به دهانه آتشفشان + تصاویر

آیین‌های شکرگزاری باستانی یادنیا کاسادا برای قرن‌ها بخشی از زندگی مردم تنگریی اندونزی بوده است. هزاران نفر از مردم تنگریی در اندونزی به بالای کوه برومو رفتند و اقدام به پرتاب کردن هدایا به دهانه آتشفشان کردند. آیین‌های شکرگزاری باستانی یادنیا کاسادا برای قرن‌ها بخشی از زندگی مردم تنگریی اندونزی بوده است. امروزه، هوای غیرقابل پیش‌بینی و تغییرات آب و هوایی به یک معضل برای جامعه کشاورز تنگریی تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تنگریی‌ها در دهکده‌های زیادی در یک پارک ملی در کوه برومو، یکی از چندین آتشفشان فعال در اندونزی زندگی می‌کنند. این پارک که در بین گردشگران محبوب است، در نزدیکی شهر پروبولینگو در جاوه شرقی، در ۸۰۰ کیلومتری (۵۰۰ مایل) جاکارتا واقع شده است.

جامعه تنگریی از زمان امپراتوری ماجاپاهیت قرن سیزدهم این جشنواره را برای ابراز ارادت و قدردانی خود به اجداد و خدایان خود برگزار کرده است. هزاران تنگریی با حمل اقلامی که شامل سبزیجات، میوه‌ها و همچنین بز‌ها و سایر دام‌ها می‌شود، به بالای کوه ۲۳۲۹ متری (۷۶۴۱ فوتی) برومو می‌روند و مراسم خود را با پرتاب کردن هدایا به داخل دهانه پایان می‌دهند.

در طول جشنواره این هفته، بسیاری از هندو‌ها ابراز امیدواری کردند که این جشنواره به بهبود معیشت آنها کمک کند. سال گذشته، حدود دو سوم اندونزی - از جمله تمام جاوه - شدیدترین فصل خشک را از سال ۲۰۱۹ به دلیل پدیده آب و هوایی ال نینو که بیشتر از حد معمول طول کشید و باعث خشکسالی شد که به محصولات زراعی آسیب رساند و آتش سوزی جنگل‌ها را تشدید کرد، تجربه کرد. در حالی که هواشناسان انتظار باران بیشتری را در سال جاری دارند، بسیاری از کشاورزان هنوز با مشکل مواجه هستند. / فرارو

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر