انهدام باند ثبت سیمکارت‌های رُند به شیوه جازنی ۳ شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس توقیف شد / دستگیری ۱۱ نفر هشدار امنیتی کاخ سفید درباره استارلینک تصویب بودجه پمپاژ با دستور پزشکیان/ فرصت ۴ ساله نجات خلیج گرگان عضو شورای شهر: فرونشست زمین به‌ویژه در مناطق جنوب غربی تهران به یک هشدار جدی تبدیل شده فعالیت خودرو‌های پلاک شهرستان به عنوان تاکسی در تهران ممنوع است ریزگرد‌ها ادارات شهر کرمان را تعطیل کرد کرج-چالوس و تهران-شمال ۲۴ ساعت مسدود می‌شود هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۳/۱۸؛ هشدار ناپایداری جوی و دریایی در کشور آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش + جزئیات ۱۲ میلیون ایرانی اسیر دخانیات هواشناسی: هوای خنک در انتظار مناطق مختلف کشور + فیلم اتهامات قاتل الهه حسین نژاد از نظر معاون وزیر دادگستری معاون رئیس جمهور: میزان خشونت علیه زنان ۳۰ برابر مردان است / لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان حضور خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد در پلیس آگاهی فاتب / پدر الهه: درخواست اشد مجازات دارم + فیلم

ترافیک روان در معابر و بزرگراه‌های پایتخت امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۳

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از ترافیک روان در معابر و بزرگراه های پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 15
کد خبر: ۲۳۶۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ ماه نشان از معابر و بزرگراه‌هایی خلوت در سطح شهر تهران و احتمال تصادفات بخاطر افزایش سرعت‌ها توسط برخی از رانندگان دارد.

 

وی گفت: برخی رانندگان با استفاده از خلوتی معابر اقدام به سرعت و سبقت‌های غیر مجاز می‌کنند که علاوه بر به خطر انداختن جان خود به دیگر رانندگان و شهروندان آسیب می‌رسانند.

 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: برخی رانندگان ممکن است با دیدن خلوتی معابر شهر تهران، قصد سرعت و سبقت جهت زودتر رسیدن و یا قصد انجام حرکات نمایشی و لایی کشی دارند که به این دسته از رانندگان توصیه می‌شود فریب خلوتی معابر را نخورند چرا که همیشه حادثه در کمین است و سرعت‌های بالا همیشه خطر ساز و خطر آفرین هستند پس با رعایت قانون، همواره با سرعت مقرره در سطح معابر خلوت صبحگاهی و خلوت تردد کنید.

 

وی همچنین گفت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران بمنظور کنترل سرعت‌ها و سبقت‌ها حضور دارند چرا که برخی رانندگان با دیدن خلوتی معابر برخی رانندگان ممکن است سرعت خودروی خود را بالا برده و باعث حادثه و تصادفات دلخراش شوند.

 

سرهنگ کشیر افزود: رانندگان در صورت خلوتی معابر از عجله و شتاب در معابر خلوت خودداری کرده و با سرعت مطمئنه و حتی کمتر از آن تردد کنند و این احتیاط همان سرعتی است که اگر حادثه‌ای مقابل راننده روی داد و اگر خودرو و مانعی مقابل پیش آمد راننده بتواند خودروی خود را به موقع متوقف و از برخورد پرهیز کند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار