بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

تشدید بحران در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی

تحلیلگر و روزنامه‌نگار صهیونیستی در پستی در شبکه‌های اجتماعی از بحران شدید تصمیم‌گیری در میان مقامات ارشد رژیم صهیونیستی پس از عملیات تنبیهی ایران علیه تل‌آویو پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 15
کد خبر: ۲۳۶۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر. رونن برگمن، تحلیلگر امنیتی و روزنامه‌نگار صهیونیستی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» به نقل از یک منبع آگاه از بحران شدید تصمیم‌گیری در میان سران رژیم صهیونیستی پس از عملیات تنبیهی جمهوری اسلامی علیه تل‌آویو پرده برداشت.

 

خبرنگار برجسته یدیعوت آحارونوت و نیویورک‌تایمز در این پیام به نقل از یک منبع آگاه در شورای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی پس از عملیات تلافی‌جویانه ایران نوشت: اگر اجازه پخش زنده جلسات کابینه جنگ اسراییل در یوتیوب میسر بود، دست کم ۴ میلیون نفر (نیمی از ساکنین اراضی اشغالی) به منظور فرار در فرودگاه بن‌گوریون جمع شده بودند.

 

پیشتر اَلون مِزرَحی، تحلیلگر اسراییلی نیز در مطلبی با اشاره به آماروارقام نه چندان قابل استناد تل‌آویو درباره میزان خسارت پس از عملیات ایران، نوشت: ایران با اعتماد به نفس فوق‌العاده وارد رینگ شد. از اسراییل نمی‌ترسد و می‌خواهد اسراییل و تمام جهان بدانند که نمی‌ترسد. برای هر طرف دیگری، این واقعاً لحظه‌ای نگران‌کننده خواهد بود. رقیب اصلی اسراییل نشان داد که می‌تواند راحت به اسراییل برسد؛ حریفی قدرتمند است و یک چالش آشکار به‌راه انداخته است. به نظر می‌رسد از حالا احتیاط منطقی‌ترین مسیر باشد.

 

جمهوری اسلامی ایران شامگاه شنبه در واکنش به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری تهران در دمشق حملات ترکیبی موشکی و پهپادی گسترده‌ای را علیه اهداف معینی در سرزمین‌های اشغالی انجام داد.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این عملیات ده‌ها پهپاد انتحاری از نوع شاهد ۱۳۱ و ۱۳۶ و موشک‌های هایپرسونیک فتاح و سجیل و خرمشهر را علیه اهداف مهمی در سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد. در موج حملات نیروی هوافضای سپاه صدها پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی پرتاب کرده است. آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که عملیات ترکیبی ایران به اراضی اشغالی خسارت‌های فراوانی به صهیونیست‌ها وارد کرده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار