بیانیه گروه سازمان ملل در محکومیت تهدید آمریکا علیه ایران گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد ترامپ: جنگ تجاری آسان نخواهد بود ونس: ماسک، دوست و مشاور ترامپ باقی می‌ماند هشدار رژیم صهیونیستی به ترکیه درباره سوریه روبیو: روس‌ها وقت کشی می‌کنند و چینی‌ها بازار را غرق کالا کرده‌اند اظهارات سخنگوی قسام درباره آخرین وضعیت اسرای اسرائیلی  کرملین: ایران شریک و متحد ماست رئیس جمهور ارمنستان قانون پیوستن کشورش به اتحادیه اروپا را امضا کرد رسانه عبری: یکی از مسئولین عالی رتبه انصار الله در صنعا ترور شد رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است / هشدار به حکومت‌های عربی شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد

کمیته شورای امنیت درباره عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل به اجماع نرسید

یک کمیته شورای امنیت سازمان ملل که درخواست عضویت کامل فلسطین را بررسی می‌کند، نتوانست به اجماعی در این زمینه دست یابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 17
کد خبر: ۲۳۶۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، رویترز سه‌شنبه شب خبر داد در گزارش کمیته شورای امنیت درباره پذیرش اعضای جدید که به رویت این خبرگزاری رسیده، آمده است: این کمیته در رابطه با اینکه این درخواست همه معیار‌های عضویت را داراست، نتوانست اجماعا به پیشنهادی برای ارائه به شورای امنیت برسد.

 

«ونسا فریزر» رئیس دوره‌ای شورای امنیت جمعه گذشته اعلام کرد که اعضای کمیته ویژه بررسی اعضای جدید در سازمان ملل قادر به اجماع بر سر عضویت کامل فلسطین در این نهاد بین‌المللی نشد.

 

فلسطین اکنون ناظر دائمی در سازمان ملل است. فلسطین در سال ۲۰۱۱ برای عضویت دائمی در سازمان ملل درخواست داده بود، اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.

 

فلسطین در ماه آوریل نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل ارسال و درخواست کرد که پیوستن آن به سازمان ملل متحد به عنوان یک عضو دائمی را دوباره بررسی کند.

 

کشور‌های دارای وضعیت ناظر دائمی می‌توانند در اکثر جلسات شرکت کنند و تقریباً به تمام اسناد مربوطه دسترسی داشته باشند، اما حق رای ندارند. به جز فلسطین، واتیکان نیز دارای وضعیت ناظر دائمی در سازمان ملل است. کشور‌ها بنا به توصیه شورای امنیت و با تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل در این نهاد بین‌المللی پذیرفته می‌شوند./ ایرنا

ارسال نظر