بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

تقلای نماینده رژیم صهیونیستی در شورای امنیت برای اختلاف‌افکنی بین کشور‌های اسلامی

تقلای نماینده رژیم صهیونیستی در شورای امنیت برای اختلاف‌افکنی بین کشور‌های اسلامی اظهارات نماینده رژیم صهیونیستی در جلسه شورای امنیت ضمن فتنه انگیزی از اقدامات این رژیم در طول دهه گذشته علیه منطقه پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 17
کد خبر: ۲۳۶۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، «گیلاد اردان» نماینده اسرائیل در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت نهایت تلاش خود را برای فتنه انگیزی و نفرت پراکنی بکار بست و از سیاست مسئولان این رژیم در محافل عربی و اسلامی پرده برداشت.

 

حبیب عزالدین گزارشگر شبکه المیادین با اشاره به اظهارات اردان که تصاویر ویدئویی از عبور موشک‌های ایران از فراز مسجد الاقصی را نشان می‌داد گزارش داد: نماینده اسرائیل طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت که برای تحریک آفرینی علیه ایران تلاش می‌کرد، از مسائلی پرده برداشت که در منطقه روی داد و منطقه به مدت زیادی با آن دست و پنجه نرم کرد. خاک منطقه، خون مردم و آینده آن بهای سنگینی بود که در این راه پرداخته شد. نماینده رژیم اشغالگر از ایجاد فتنه‌ای با تأمین مالی برخی رژیم‌ها پرده برداشت که طی آن بسیاری جان باختند. تل آویو همواره گفتمان تحریک آمیز علیه گروه‌ها و مذاهب را اتخاذ کرده و پیراهن متحدان و اتباعش را بر آن پوشانده است.

 

گزارشگر المیادین با اشاره به اظهارات نماینده رژیم صهیونیستی که ایران را با رایش سوم مقایسه کرد و مدعی شده بود ایران هیچ اهمیتی برای اسلام و مسلمانان قائل نیست و به هر طرفی که در برابر آن می‌ایستد، حمله می‌کند، گفت: چیزی که نماینده اسرائیل درباره آن سخن گفت، نشان دهنده طرح اصلی اسرائیل است که با فریبکاری در خصوص آن شعار می‌دهد.

 

او افزود: اسرائیل که در طول ده‌ها سال، به مسلمانان و مسیحیان هتک حرمت و به مقدسات آنها توهین کرد، اکنون مدعی شده است که نگهبان مرز‌های آنهاست. این نمایش مسخره‌ای است که پشت پرده آن فاش شد. دستی که بند‌های عروسک نفرت پراکنی سازمان یافته آن را تکان می‌دهد و بر اساس اصل «تفرقه بینداز و حکومت کن» عمل می‌کند، رسوا شد. اسرائیل در گذشته این کار را انجام داده است و اکنون نیز به آن ادامه می‌دهد.

 

در انتها گزارشگر معتقد است نظریه پردازان اسرائیلی و آمریکایی درباره عمل برای فروپاشی جوامع اسلامی و عربی از درون و از طریق درگیری بین گروه‌های آنها سخن می‌گویند. این چیزی است که دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل به شکل گسترده برای آن تلاش کردند؛ به طوری که شخصیت‌های سیاسی و دینی را برای این طرح به کار گرفت و نماینده رژیم اشغالگر، در شورای امنیت از آن پرده برداشت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار