پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

هشدار شدیدالحن رئیس جمهور ایران به اسرائیلی‌ها؛ خطا نکنید

رئیس جمهور گفت: اگر اسرائیل خطا ‌کند، اگر اشتباه کند و بخواهد کوچک‌ترین تعرضی به خاک ایران کند، بدا‌ند چنان پاسخی خواهیم داد که اسرائیل و حامیانش پشیمان خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۲۳۶۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سیدابراهیم رئیسی در اجتماع پرشور مردم شاهرود با بیان اینکه بسیار خرسندم امروز در جمع شما مردم شاهرود حضور پیدا کردم، ا‌ظهار داشت: مردم این دیار در تاریخ آنچه دارند افتخار است و دلداده امام رضا (ع) هستند.

 

وی با اشاره به ظلم ستیزی و ایستادگی در برابر ظلم و ستم مردمان این دیار افزود: مردم شاهرود پس از انقلاب نیز در برابر دشمنان قاططعانه ایستادند و در دفاع مقدس جانانه از وطن دفاع کردند و در دفاع حرم نیز مدافعان این استان خوش درخشیدند.

 

رئیسی با اشاره به فرهیختگان و نام‌آوران منطقه استان سمنان به ویژه شاهرود تصریح کرد: امروز به فرموده رهبر انقلاب با وجود همه دشمنی‌ها، به دلیل مواضع به حق نظام و اهدافش بلندش و ایستادگی مردم ایران اسلامی در برابر استبداد و استکبار جهانی، در موضع برتر و رو به جلو قرار داریم.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز همه امت اسلام به حقایت ایران اسلامی در دفاع از فلسطین و ضدیت با اسرائیل پی برده‌اند، اضافه کرد: امروز قاطعانه در دفاع از فلسطین ایستاده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه امروز بسیاری از کارخانجات راکد به چرخه تولید بازگشته و نرخ بیکاری کاهش یافته است اما باید همچنان بر افزایش تولید و پیشرفت کشور متمرکز باشیم، تصریح کرد: امروز به قله نزدیک شده ایم و دولت هرگز خستگی و ناامیدی نداریم و این ادبیات نباید در کشور جایی داشته باشد و موانع را از پیش پای مردم، تولیدکنندگان، صنعتگران و ‌... برمی‌داریم.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: رشوه و فساد نباید در این دولت جایی داشته باشد؛ این موضوعات سبب ناامیدی مردم خواهد شد لذا از مدیران می‌خواهم به جد به زیرمجموعه‌های خود نظارت بیش از پیش داشته باشند‌.

 

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اسرائیلی‌ها فکر کردند می‌توانند ایران را مورد تجاوز قرار دهند و به سفارت ایران حمله کردند، لذا باید تنبیه می‌شدند و ملت بزرگ ایران آنها را تنبیه کرد، تاکید کرد: اگر اسرائیل خطا ‌کند، اگر اشتباه کند و بخواهد کوچک‌ترین تعرضی به خاک ایران کند، بدا‌ند چنان پاسخی خواهیم داد که اسرائیل و حامیانش پشیمان خواهند شد.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه در مذاکره با برخی کشورهای‌ غربی به آنها گفتنم مبادا با زبان زور با ملت ایران سخن بگویید؛ ملت ایران دارای منطق است و زورگویی دورانش تمام شده است، گفت: هرگز میز مذاکره را ترک نکرده و نخواهیم کرد و دشمنان بدانند اگر بخواهند با زبان زور با ملت ایران سخن بگویند با تمام قدرت در مقابل آنها خواهیم ایستاد‌.

 

وی خاطرنشان کرد: گذشت زمانی که با برجام 1 و 2 می‌خواستند بر روی موشک‌های ایران مذاکره ‌کنند؛ در دولت سیزدهم هرگز اجازه نخواهیم داد با قدرت دفاعی ایران کسی مذاکره کند./ تسنیم

ارسال نظر