اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

نمایش غرور انگیز جنگنده‌های اف۵ و صاعقه ارتش

امروز در رزمایش رزمایش فدائیان حریم ولایت جنگنده های ساخت داخل مواضع دشمن فرضی را هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۲۰ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 10
کد خبر: ۲۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ در اولین روز از مرحله اصلی و هشتمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت، هواپیماهای شکاری بمب‌افکن اف5 و صاعقه اهداف مهم و حیاتی دشمن فرضی را با استفاده از تسلیحات ساخت داخل منهدم کردند.

امیر علیرضا انگیزه سخنگوی هشتمین رزمایش فدائیان حریم ولایت گفت: در اولین روز از آغاز فاز عملیاتی رزمایش فدائیان حریم ولایت، هواپیماهای اف5 و بومی صاعقه با بمب‌های سنگین اهداف مهم و حیاتی دشمن فرضی اعم از باندهای پروازی، ایستگاه‌های رادار و سکوهای پرتاب موشک، مخازن سوخت و انبار مهمات در منطقه نبرد را با موفقیت منهدم کردند.

وی افزود: همچنین هواپیماهای اف7 مجهز به بمب‌های هوشمند، نقطه‌زن، دورایستا و راکت‌های ساخت داخل برای اولین بار اهداف حیاتی دشمن فرضی را با تکنیک‌های ابتکاری و خارج از رینگ پدافندی در عمق منطقه نبرد منهدم کردند.

امیر سرتیپ‌دوم انگیزه بیان داشت: در ادامه رزمایش، سه فروند جنگنده اف4 به‌منظور نفوذ در عمق کشور نارنجی و افزایش شعاع عملیاتی در دستیابی به اهداف برد بلند با اجرای مأموریت TOP COVER توسط دو فروند هواپیمای اف14، عملیات سوخت‌گیری هوایی از هواپیمای تانکر سوخت‌رسان 747 را با موفقیت انجام دادند.

سخنگوی هشتمین رزمایش فدائیان حریم ولایت اظهار داشت: در بخش دیگری از این رزمایش عملیات جنگ الکترونیک و آزمایش انواع سامانه‌های پیشرفته ارتباطی نیروی هوایی ارتش با استفاده از بسترهای امن شبکه‌های بی‌سیم و باسیم، انواع سامانه‌های تسهیلات پروازی و انواع سامانه‌های تاکتیکی مأموریت‌های ابلاغ‌شده در جنگ الکترونیک را با موفقیت انجام دادند.

امیر سرتیپ‌دوم انگیزه در ادامه با اعلام این‌که "ما به‌دنبال امنیت پایدار در منطقه هستیم" گفت: افزایش حجم قدرت آتش و دقت در اصابت اهداف متحرک و ثابت زمینی و هوایی، استفاده از مهمات نقطه‌زن و دورایستا با قدرت تخریب بسیار بالا یکی دیگر از نقاط قوت این رزمایش است و بخشی از توان رزمی نیروی هوایی ارتش را به‌معرض نمایش می‌گذارد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار