دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

اعلام آمادگی ولیعهد سعودی برای به رسمیت شناختن اسرائیل

یک شبکه آمریکایی در یک برنامه مستند فاش کرده ولیعهد عربستان سعودی برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی اعلام آمادگی کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 30
کد خبر: ۲۳۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک شبکه آمریکایی در مستندی فاش کرده «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی اعلام آمادگی کرده است.

 

«پی‌بی‌اس» در مستندی با عنوان «ولیعهد» که شنبه از این شبکه خبری پخش شد فاش کرد محمد بن سلمان در جریان سفر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به ریاض در مه ۲۰۱۷ گفته چنانچه واشنگتن به او کمک کند «ایران را شکست دهد و کنترل خاورمیانه را به دست بگیرد» حاضر است اسرائیل را به رسمیت بشناسد.

 

«مارتین اسمیث»، مجری این مستند گفت درخواست محمد بن سلمان از ترامپ این بود که به او «برای شکست ایران کمک کرده و از برنامه‌هایش برای تبدیل کردن [عربستان سعودی] به یک بازیگر کلیدی در خاورمیانه حمایت کند.»

 

اسمیث گفت محمد بن سلمان، در عوض وعده داد به ترامپ و «جارد کوشنر»، داماد او برای حل منازعات میان اسرائیل و فلسطین کمک کند.

توافقات حاصل‌شده در همین چارچوب بود که بعداً محور برنامه‌های آمریکا برای تدوین طرح موسوم به «معامله قرن» را تشکیل داد.

 

«دیوید ایگناتیوس»، ستون‌نویس و تحلیلگر واشنگتن‌پست هم در این مستند به نقل از محمد بن سلمان گفت: «من خاورمیانه‌ای را می‌بینم که اسرائیل هم جزء آن است... آماده‌ام اسرائیل را به رسمیت شناخته و با آن روابط تجاری داشته باشم.»

 

ایگناتیوس گفت طرح بن‌سلمان، «دولت ترامپ را وسوسه کرد و محور برنامه‌ای شد که اکنون کوشنر در حال تلاش برای پیشبرد آن است.»

 

عربستان سعودی بعد از به قدرت رسیدن محمد بن سلمان، علی‌رغم مخالفت‌های مردمی به دنبال عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.

 

برخی گزارش‌ها حاکی است محمد بن سلمان اخیراً با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرده است.

 

چند ماه پیش یک دیپلمات سعودی در مصاحبه با پایگاه خبری «گلوبز» گفت عادی‌سازی روابط میان عربستان سعودی و اسرائیل مسئله‌ای است که تنها نیازمند زمان است.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده