سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

موافقت سنای آمریکا با تمدید شنود شهروندان کشور‌های خارجی

موافقت سنای آمریکا با تمدید شنود شهروندان کشور‌های خارجی سنای آمریکا لایحه‌ای را برای تمدید اعتبار برنامه برای شنود مکالمات تلفنی و مشاهده مکاتبات الکترونیکی برای شهروندان کشور‌های دیگر تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۶۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، لایحه بخش ۷۰۲ قانون نظارت بر کشور‌های خارجی با دریافت ۶۰ رای موافق از قانونگذاران در سنا و ۳۴ نماینده مخالف تمدید شد.

 

براساس گزارش آر تی، این سند پس از انقضای برنامه در ۲۰ آوریل به تصویب مجلس سنای کنگره رسید و در ادامه به امضای جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا خواهد رسید و این لایحه تمدید آن را تا سال ۲۰۲۶ قید می‌کند.

 

پیش از این، دفتر مدیریت و بودجه کاخ سفید اعلام کرده بود که از تمدید بند ۷۰۲ قانون شنود بر شهروندان خارجی حمایت می‌کند و دولت آمریکا معتقد است که اگر این برنامه تمدید نشود، مقامات آمریکایی ابزار شناسایی تهدیدات علیه امنیت خود را از دست خواهند داد.

 

اصلاحیه سال ۲۰۰۸ قانون شنود بر اطلاعات خارجی در سال ۱۹۷۸ به آژانس‌های جاسوسی آمریکا این حق را می‌دهد که مکالمات تلفنی را شنود کرده و ارتباطات الکترونیکی شهروندان خارجی از جمله شرکت‌های بزرگ را بدون تأیید دادگاه ویژه، مشاهده کنند.

 

در عین حال، سازمان‌های جاسوسی آمریکا حق نظارت مشابه بر شهروندان آمریکایی را بدون حکم ندارند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار