اعلام آمادگی صدر اعظم آلمان برای مذاکره با پوتین-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

اعلام آمادگی صدر اعظم آلمان برای مذاکره با پوتین

صدر اعظم آلمان ضمن پیش بینی طولانی شدن جنگ اوکراین در عین حال برای مذاکره مشروط تلفنی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعلام آمادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۶۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، از دیدگاه "اولاف شولتز"، صدر اعظم آلمان جنگ در اوکراین ممکن است چندین سال دیگر ادامه یابد. شولتز در سخنانی در یک میزگرد کمنیتس گفت: هیچ کس نمی تواند بگوید که آیا این جنگ می تواند پنج سال طول بکشد. وی همچنین از حمایت نظامی آلمان از اوکراین دفاع کرده و در عین حال گفت که علاوه بر این، پرورش دیپلماسی مهم است. وی تاکید کرد: از آغاز جنگ، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هیچ حرکتی از خود نشان نداده است. شولتز تاکید کرد که صلح دیکته شده را نمی توان پذیرفت.

 

صدر اعظم آلمان همچنین تاکید کرد که متحدان روسیه نیز در احساس تهاجم به اوکراین تردید دارند. شولتز در یک رویداد "Freie Presse" در کمنیتس گفت: "عملاً هیچ رهبر دولتی در جهان وجود ندارد که معتقد باشد این جنگ روسیه از دیدگاه مسکو هم معنایی دارد. صدراعظم آلمان که به تازگی با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین و لی چیانگ، نخست وزیر این کشور در چین گفتگو کرده بود، افزود: «و نه حتی از طرف کسانی که خیلی به روسیه نزدیک هستند».

 

شولتز همچنین این واقعیت را ستایش کرد که رهبری چین آشکارا برای یک فرآیند دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ اعلام آمادگی کرده بود و کنفرانس صلح احتمالی در سوئیس را مثبت ارزیابی کرد. وی افزود: "این نتیجه ای است که نمی توان آن را دست کم گرفت و بیش از آن چیزی است که سه یا شش ماه پیش می توانستیم انتظار داشته باشیم.

 

سوئیس در حال برنامه ریزی یک نشست صلح برای 15 و 16 ژوئن است که می خواهد از حدود 100 کشور از جمله اوکراین دعوت کند. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده روسیه نباید در این نشست حضور داشته باشد اما کشورهای دوست روسیه مانند چین، برزیل و آفریقای جنوبی باید باشند.

 

شولتز در بخش دیگری از سخنانش همچنین تاکید کرد که آماده است مجدداً با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه تلفنی درباره جنگ اوکراین صحبت کند، اما این موضوع را مشروط کرد. صدراعظم آلمان گفت: حدود یک سال است که با رئیس جمهور روسیه صحبت نکرده ام، اما همیشه گفته ام آن را رد نمی کنم و دوباره این کار را انجام خواهم داد. اما البته باید به نحوی مشخص باشد که در مورد چه چیزی صحبت می کنید.

 

شولتز بار دیگر پوتین را متهم کرد که اهداف امپریالیستی را دنبال می کند و همچنان وجود اوکراین را به عنوان یک کشور زیر سوال می برد.

 

شولتز مهمان یک میزگرد بود که با عنوان "آلمان تحت فشار چگونه می تواند در شرایط جدید عمل کند؟ بر گزار شد. بر اساس اطلاعات، این مناظره توسط حدود 200 نفر از خوانندگان روزنامه ها و همچنین سایر مدعوین در محل پیگیری شد. این گفتگو همچنین از طریق پخش زنده در اینترنت قابل مشاهده بود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار