عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

محمود عباس: وتوی آمریکا علیه فلسطین ناامیدکننده و شرم‌آور است

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (شنبه) وتوی آمریکا علیه اعطای عضویت کامل به فلسطین در سازمان ملل متحد را موضعی «ناامیدکننده»، «شرم‌آور»، «غیرقابل توجیه» و «غیرمسوولانه» خواند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۶۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در مصاحبه با خبرگزاری فلسطین (وفا) گفت که استفاده آمریکا از حق تو علیه اعطای عضویت کامل به فلسطین در سازمان ملل متحد، موضعی ناامیدکننده، تاسف‌بار، شرم‌آور، غیرمسوولانه و غیرقابل توجیه است.

وی تاکید کرد که این اقدام آمریکا، تجاوز آشکار به حقوق ملت فلسطین، تاریخ، سرزمین و مقدسات آن و نیز به چالش کشیدن اراده جامعه جهانی است.

محمود عباس با اشاره به حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی گفت که آمریکا همچنان با ملزم کردن اسرائیل به توقف نسل‌کشی مخالفت می‌کند. حتی از این رژیم حمایت تسلیحاتی و مالی به عمل می‌آورد و در محافل بین‌المللی علیه ملت فلسطین موضع‌گیری می‌کند که این مواضع به نفع امنیت و ثبات منطقه و جهان نیست.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با بیان اینکه آمریکا باید بداند که خاورمیانه بدون حل عادلانه مساله فلسطین هرگز ثبات نخواهد داشت، همچنین تأکید کرد: قدس اعم از اماکن مقدس اسلامی و مسیحی آن خط قرمز است و هرگز به احدی اجازه عبور از آن داده نخواهد شد. سیاست یک بام و دو هوا و حمایت از تجاوزات اسرائیل علیه ملت فلسطین هرگز چیزی را تغییر نخواهد کرد.

محمود عباس با توصیه به دولت آمریکا برای تجدیدنظر در سیاست‌های غلط خود، درباره عدم حل مساله فلسطین و پیامد‌های آن بر کل منطقه هشدار داد و دولت آمریکا را مسوول نابسامانی اوضاع در منطقه دانست.

 آمریکا بامداد جمعه در رای‌گیری شورای امنیت، قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد که از ۱۵ عضو شورای امنیت، ۱۲ عضو به این قطعنامه رای مثبت و انگلیس و سوئیس به آن رای ممتنع دادند.

کشور الجزایر پیش نویس قطعنامه عضویت کامل فلسطین را در سازمان ملل به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده بود و روز پنجشنبه خواستار طرح آن در نشست شورا شد.

کشور مالت که رئیس دوره‌ای شورای امنیت در ماه جاری میلادی (آوریل) است، ابتدا اعلام کرد شورای امنیت عصر جمعه به وقت محلی در این باره تصمیم گیری خواهد کرد، اما سرانجام این نشست عصر پنجشنبه به وقت محلی برگزار شد.

تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل مستلزم آن است که حداقل ۹ رأی مثبت را بدون مخالفت یا همان وتوی پنج عضو دائم شورای امنیت یعنی آمریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه و چین به دست آورد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر