احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

اعلام آمادگی محمود عباس برای اصلاح تشکیلات خودگردان

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بامداد سه‌شنبه گفت که آماده اصلاح این نهاد است تا بتواند آن را برای اداره نوار غزه آماده کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بامداد سه‌شنبه گفت که آماده اصلاح این نهاد است تا بتواند آن را برای اداره نوار غزه آماده کند.

 

عباس در مصاحبه با خبرگزاری «رویترز»، توضیح داد: «مشکل تغییر سیاستمداران (فلسطینی) و تشکیل دولت جدید نیست. مشکل سیاست‌های دولت اسرائیل است».

 

وی با بیان اینکه آمریکا مسئول بحران کنونی در نوار غزه است، اظهار داشت: «زیرا شریک جرم اسرائیل است و آنها را مجبور نمی‌کند چیزی را که می‌گوید انجام دهند».

 

به نوشته رویترز، رئیس تشکیلات خودگردان مجدداً تقاضای چند ساله خود از آمریکا برای حمایت از برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی صلح، مشابه نشست سران در مادرید در سال ۱۹۹۱ با هدف پیشبرد تشکیل کشور فلسطینی در مرزهای قبل از ۱۹۶۷ را تکرار کرد.

 

عباس ضمن مخالفت با استفاده از خشونت برای پیشبرد آرمان فلسطین، گفت: «من طرفدار مقاومت مسالمت‌آمیز هستم. من طرفدار مذاکرات مبتنی بر کنفرانس صلح بین‌المللی و تحت نظارت بین‌المللی هستم که منجر به راه‌حلی شود که توسط قدرت‌های جهانی برای ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در نوار غزه، کرانه باختری و قدس شرقی محافظت شود».

 

وی ضمن ابراز آمادگی برای بازگشت تشکیلات خودگردان به حکومت غزه در صورتی که بخشی از یک طرح گسترده‌تر دو دولتی باشد، افزود: «اما وقتی ما بازگردیم، به منابع نیاز خواهیم داشت زیرا بخش زیادی از نوار غزه در جنگ ویران شده است»./ فارس

ارسال نظر