عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ وقوع زمین لرزه ۴.۱ در سمنان

سهمیه کشتی فرنگی ایران کامل شد

نایب‌قهرمان وزن ۸۲ کیلوگرم جهان در سال ۲۰۲۳، با نمایشی خوب مقابل حریف عنوان‌دار ازبکستانی به سهمیه المپیک در وزن ۸۷ کیلوگرم رسید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از برتری امین کاویانی‌نژاد مقابل حریف چینی در نیمه‌نهایی 77 کیلوگرم و کسب سهمیه المپیک، علیرضا مُهمدی مقابل جالگاسبای بردی‌مرادوف ازبک قرار گرفت.

علیرضا مهمدی که دور اول استراحت کرده بود، در ادامه 6 بر 3 آسان ژانیشوف از قرقیزستان را برد و به نیمه‌نهایی رسید. کشتی‌گیر ایذه‌ای برای آنکه بتواند در المپیک حضور داشته باشد، باید از سد قهرمان بازی‌های آسیایی می‌گذشت. وقت اول 2-صفر به سود بردی‌مرادوف تمام شد، اما در وقت دوم این مُهمدی بود که 3 امتیاز در خاک گرفت و نتیجه را درنهایت 3-2 به سود خود تمام کرد تا سهمیه المپیک بگیرد.

این کشتی‌گیر سال گذشته در وزن 82 کیلوگرم عضو تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جهانی بود که به مدال نقره جهانی رسید و پس از آن تصمیم به تغییر وزن گرفت و کار خود را در چرخه انتخابی المپیک در 87 کیلوگرم استارت زد.

پیش از این ناصر علیزاده نماینده این وزن ایران در مسابقات جهانی بود که در صربستان موفق به کسب سهمیه المپیک نشد.

تیم ملی کشتی فرنگی ایران در بازی‌های المپیک 2020 توکیو نماینده‌ای در وزن 87 کیلوگرم نداشت.

به این ترتیب تیم ملی فرنگی با 6 کشتی‌گیر و سهمیه کامل راهی المپیک خواهد شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار