به گزارش راهبرد معاصر؛ همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاههای بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند. سیر سیاه همانند سیر سفید به صورت حبه ای، ولی به رنگ سیاه به راحتی قابل مصرف است.
درباره سیر سیاه صحبت زیاد است و برای این محصول فواید بسیاری یاد میشود، ولی آیا همه این حرفها واقعیت دارد؟ چه تعداد از خواصهایی که برای سیر سیاه نام برده میشود واقعا درست است؟ در ادامه به بررسی این سوالات و طرز تهیه سیر سیاه را خواهیم پرداخت.
طرز تهیه سیر سیاه چگونه است؟
اگر شما هم این تصور را دارید که سیر سیاه نوعی محصول خاص است که مانند سیر سفید کشت میشود در اشتباهید، در اصل سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود.
به این صورت که سیر را در دستگاههای خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار میدهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. پس یکی از مزیتهای مهم سیر سیاه، نداشتن بوی بد است.
همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاههایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند.
در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود. همچنین طعم سیر سیاه بسیار خوشمزه بوده و مانند رب انار است.
سیر سیاه خوب از کجا بخریم؟
در حال حاضر فروشگاههای آنلاین و فروشگاههای حضوری بسیاری در سطح شهر هستند که سیرسیاه را به فروش میرسانند بنابراین تشخیص این که کدام سیر واقعا تخمیر شده و کدام از کیفیت بهتری برخوردار است کار سختی است. ولی برای اینکه بتوانید راحتتر سیر خوب را تشخیص دهید چند تا فاکتور را در نظر داشته باشید.
• سیر سیاه باید پوست تیره یا سیاه رنگی داشته باشد
• بافت سیر سیاه نرم است و نباید سفت باشد
• مغز سیر سیاه باید کاملا سیاه باشد
• سیر سیاه تازه توپر است و قسمت پوکی کمتری دارد
• سیرهای درشتتر کیفیت بهتری دارند
سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست، ولی هر چه درشتتر باشند کیفیت بهتری دارند.
پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند. چرا که این مراکز با انواع سیر سیاه آشنایی کامل دارند و همچنین میتوانید انواع سیرسیاه را بر اساس مدت زمان تخمیر آنها جداسازی کنید و آن را خریداری کنید.
میتوانید سیرسیاه با کیفیت عالی و قیمت ارزان را خریداری کنید و از خواص بیشمار آن بهرهمند شوید.
سیر سیاه برای چی خوبه؟ | چگونه سیر سیاه خوب را تشخیص دهیم؟؛ طریقه درست کردن سیر سیاه
خواص سیر سیاه از حقیقت تا واقعیت
از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلیها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرفهای زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند.
به طور کلی سیرسیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد چرا که این محصول باعث میشود فرایند چربی سوزی و ازبین رفتن چربیهای اضافی بدن زودتر انجام شود و علاوه بر آن به کم شدن اشتها نیز کمک میکند.
از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهمترین خاصیت آن یاد کرد.
سیر سیاه برای کاهش قند خون و افراد دیابتی و همچنین افرادی که فشارخون بالا دارند فوق العاده است. فقط کافیست به اندازه چند حبه از سیر سیاه را همراه با غذا مصرف کنند طی مدت زمان کوتاهی متوجه تاثیر مثبت آن خواهید شد.
دیگر فواید سیر سیاه عبارتند از:
• تقویت سیستم ایمنی بدن
• تقویت معده
• بهبود عملکرد کبد و درمان کبد چرب
• ضد سرطان قوی و پیشگیری از سرطان
• مفید برای عملکرد بهتر قلب
• ضد حساسیت
• درمان زودانزالی
این دسته از فواید ذکر شده برای سیرسیاه به صورت تجربی و بر اساس مصرف برخی از افراد و عملکرد مثبتی که روی آنها داشته ثابت شده و ممکن است فواید بسیار دیگری نیز داشته باشند که به اثبات نرسیده. / سلامت نیوز