حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

آژانس اطلاعاتی هلند: ۱۰ حمله تروریستی در اروپا خنثی شد

آژانس اطلاعاتی هلند: ۱۰ حمله تروریستی در اروپا خنثی شد آژانس اطلاعاتی هلند (AIVD) اعلام کرد که سال گذشته میلادی دست‌کم ۱۰ حمله تروریستی در کشور‌های اروپایی خنثی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۲۳۷۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ این آژانس اطلاعاتی روز سه‌شنبه اعلام کرد که پس از آغاز جنگ غزه تعداد این حملات افزایش یافته است.

این آژانس در گزارش سالانه خود بدون اشاره به جزئیات اعلام کرد که حملات خنثی‌شده شامل حملات تروریستی به اماکن عمومی و برنامه‌ها و اجتماعات مردمی بوده است.

بر اساس این گزارش، جنایت آتش زدن قرآن کریم در کشور‌های اروپایی و بمباران نوار غزه از سوی رژیم اسرائیل موجب شده این حملات مضاعف شوند.

اقدام به آتش زدن قرآن کریم در کشور سوئد خشم مسلمانان این کشور و سایر کشور‌های اروپایی را برانگیخت. دولت سوئد در ماه‌های گذشته سطح امنیتی خود را به بالاترین حد ممکن رسانده است.

آژانس ضد تروریسم هلند در دسامبر (آذر و دی) برای اولین بار از سال ۲۰۱۹ میلادی، سطح امنیتی خود را که شامل پنج درجه می‌شود، به سطح چهار افزایش داد. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار